ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Ιχθύς; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Ιχθύες

Πρακτικοί και σίγουροι

Η χρονιά έχει τόσο συναισθηματική, όσο και πρακτική αξία για τους περισσότερους από εσάς. Η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και η σωστή διαχείριση των αντιξοοτήτων που αντιμετωπίσατε σας βοηθούν να βρείτε τα ήρεμα νερά που ψάχνετε για τη νέα χρονιά.

Σχέσεις

Κάθε φορά που εκφράζετε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας βγαίνετε κερδισμένοι. Το  2021 θα κινηθεί πολύ γύρω από αυτόν τον άξονα και παρά τις επιμέρους αντιξοότητες κατά καιρούς, εσείς πρέπει να μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας. Άλλο η διπλωματία που σας καθιστά ευέλικτους και άλλο η επιμονή σε κάτι το οποίος δεν λειτουργεί αλλά τρέφει τον εγωισμό σας.  Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος κρύβουν αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σας, αλλά και εσείς διαθέτετε αλάθητο ένστικτο το οποίο σας καθοδηγεί στα δύσκολα. Έχετε επισημάνει τις αλλαγές που επιθυμείτε, αλλά το πρώτο δίμηνο της χρονιάς δεν ευνοεί κινήσεις ανεξαρτητοποίησης, ή περιχαράκωσης των ορίων σας. Συχνά θα βρεθείτε εκτεθειμένοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι δεν συγκινείστε εύκολα από κάποιες παρουσίες στο οπτικό σας πεδίο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας τον Μάρτιο και δεν πρέπει να εγκλωβίσετε την εύνοια που σας προσφέρει σε μικρές χαρές. Είναι καιρός να επωφεληθείτε από το περιβάλλον που βρίσκεστε, την ευκαιρία ανάδειξης ταλέντων και ικανοτήτων καθώς και να περιποιηθείτε την εικόνα σας. Οσο μικρές και αν θεωρείτε κάποιες αλλαγές, να είστε σίγουροι ότι γίνονται ευχάριστα αισθητές από κάποιους που μπορούν να παίξουν κάποιο πιο ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Απρίλιος δεν έχει ποικιλία στις εξελίξεις του αλλά επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στο γάμο και στην οικογένεια. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου σας θέλουν συντηρητικούς για να απολαύσετε το Καλοκαίρι που ακολουθεί. Ο Σεπτέμβριος στην αρχή του σας θέλει να υποστηρίζετε μια αισθηματική κατάσταση και ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε και τον γάμο. Ο Οκτώβριος είναι πολύ προκλητικός συναισθηματικά για τους ελεύθερους από εσάς, αλλά φροντίστε να ξέρετε που να σταματήσετε. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ενεργοποιεί τις επιθυμίες σας, αλλά δεν προσφέρει εγγυήσεις ότι μια νέα γνωριμία μπορεί να αντέξει στο περιβάλλον που την τοποθετείτε. Τέλος, το 2021 κλείνει με εκλείψεις, επομένως ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος χρειάζονται προσοχή στα απρόοπτα και σε κάποια γεγονότα που φαντάζουν ακίνδυνα, αλλά κρύβουν καλά τις συνέπειες που τα ακολουθούν.

Οικονομικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στα οικονομικά σας την χρονιά που πέρασε, φαίνεται να σας έχουν επηρεάσει και αγχώσει αρκετά. Η χρονιά που ξεκινά είναι περισσότερο ανταποδοτική και αυτό σημαίνει ότι θα ανταμείψει κάθε σοβαρή σας προσπάθεια. Οργανωθείτε λοιπόν και αποφύγετε να προδιαγράψετε αποτελέσματα χωρίς να βασίζεστε σε ρεαλιστικές προοπτικές. Το καλό με εσάς είναι ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη και αναγνώριση, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Οι πρώτοι μήνες ενεργοποιούν παλαιότερες υποχρεώσεις ή δεν δίνουν τις κατάλληλες λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζετε. Προσπαθήστε περισσότερο είναι το μήνυμα και θα ανταμειφθείτε την κατάλληλη στιγμή. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας φροντίζει να έχετε επάρκεια σε ότι χρειάζεστε, αν και μερικές φορές δοκιμάζει την ανταπόκρισή σας στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζει. Η Άνοιξη είναι αρκετά ωφέλιμη για όσους ετοιμάζεστε είτε να επιστρέψετε σε δραστηριότητες που έχουν διακοπεί, είτε ενεργοποιείτε ταλέντα και υπηρεσίες προς όφελος του πορτοφολιού σας. Από τις 4 έως τις 18 Απριλίου έχετε ένα σύντομο διάστημα ευκαιριών και οικονομικών προοπτικών το οποίο και πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι το διάστημα που ορίζει αποτελέσματα διαπραγματεύσεων, οριοθέτηση υποχρεώσεων και δοσοληψίες με το εξωτερικό. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους επίσης τον Ιούνιο δικαιώνει την επιφυλακτική σας στάση απέναντι σε μια προσφορά ή σε μια διαδικασία κέρδους στην οποία δεν συμμετείχατε. Ο Ιούλιος μπορεί να σας μπλέξει σε ανεπιθύμητες συναλλαγές, ή σε οτιδήποτε είναι χρονοβόρο στην απόδοσή του. Ο Αύγουστος ευνοεί εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο, την επικοινωνία, την μεταποίηση εποχικών ειδών και όσους διαπραγματεύεστε την ανανέωση κάποιας οικονομικής συμφωνίας. Φροντίστε να έχετε δώσει την κατάλληλη σημασία στις λεπτομέρειες σε ότι συμβεί τον Σεπτέμβριο γιατί έτσι εξασφαλίζετε την αμοιβή σας Οι πλέον φιλόδοξοι ξεκινάτε ένα ειδικό στάδιο διαχείρισης της περιουσίας σας τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος περιλαμβάνουν αποφάσεις που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους είτε με το σύστημα που σας τροφοδοτεί οικονομικά, είτε με ανθρώπους που δεν θέλετε να δυσαρεστήσετε.

Εργασία

Από τους πιο ευπροσάρμοστους ζωδιακούς τύπους και το 2021 θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να το αποδείξετε. Η επαγγελματική στενότητα του 2020 σας βοήθησε να επεξεργαστείτε τρόπους ώστε να μην ξαναπεράσετε τα ίδια. Πολλά θα εξαρτηθούν από την γενικότερη κατάσταση αλλά μετά τους δύο πρώτους μήνες   της νέας χρονιά, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε και πάλι να χειριστείτε τις καταστάσεις, να βασιστείτε στις ειδικότητές σας, ή να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας. Μόνο που αυτήν την φορά θα το κάνετε για καθαρά δικό σας όφελος. Ο Μάρτιος ευνοεί την παροχή υπηρεσιών, ή εσάς που βρίσκεστε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Ότι και αν κάνετε και σε ότι και αν ασχολείστε, προσπαθήστε να αποκτήσετε ειδικότητα που θα σας βοηθήσει να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο Απρίλιος είναι πιο βολικός για μια νέα αρχή, αλλά ακόμα και για εσάς που συνεχίζετε στο αντικείμενο που υποστηρίζετε χρόνια, βοηθά να καλύψετε ανάγκες, να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές σχέσεις, να συμβουλεύσετε καλύτερα τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε μια περιοχή αποκλειστικής δραστηριότητας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου, καθώς και ο ανάδρομος Ερμής δίνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό χρώμα στο Καλοκαίρι που ξεκινά. Είστε μαθημένοι στις δυσκολίες και φαίνεται ότι και αυτήν την φορά θα τις ξεπεράσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Σεπτέμβριος φέρνει ανανέωση και ενίσχυση στις επαγγελματικές σας προσπάθειες αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να θεωρήσετε σαν μονιμότητα την προσωρινή αποφυγή εμποδίων, ή την καλύτερη συνεννόηση και το σχετικό κλίμα που επικρατεί στην εργασία. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς μάθετε να στηρίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις, χωρίς να βιάζεστε και χωρίς να επηρεάζεστε από άτομα που έχουν διαφορετικά κίνητρα και συμφέροντα από εσάς. Ο Νοέμβριος σας βοηθά να κάνετε έναν πολύ σωστό λογαριασμό των όσων καταφέρατε αυτή τη χρονιά, ενώ ο Δεκέμβριος σας προβληματίζει με εξελίξεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να επηρεάσετε. Αυτό πιθανώς να αφορά σε μια γενικότερη κατάσταση που επηρεάζει όλο τον κλάδο στον οποίο ανήκετε επαγγελματικά.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Δύσκολο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο για αυτά τα ζώδια

Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Μην κάνεις το λάθος να βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια το 2021

Ζώδια 2021: Είστε Αιγόκερως; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Τοξότης; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης