ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Λέων

Με τόλμη και διπλωματία

Είστε έτοιμοι να διανύσετε μια δημιουργική χρονιά, αλλά φροντίστε να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Το 2021 θα σας προσφέρει βαθιές ανάσες ανακούφισης, αλλά παράλληλα θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να συνδυάζετε τα δύσκολα και να ανταπεξέρχεστε προκλήσεις που προέρχονται από το προσωπικό, οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον

Σχέσεις

Το 2021 ξεκινά ημερολογιακά, ενώ για εσάς και τα αισθηματικά σας θα ξεκινήσει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Είναι μια περίοδος με αρκετή αναστάτωση, προκλήσεις με θετικό αντίκτυπο, εκκαθάριση παλαιότερων εκκρεμοτήτων, λύσεις παρεξηγήσεων και επιλογή νέας αφετηρίας εκκίνησης. Η περίοδος αυτή θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το διάστημα είναι αρκετό για να προστατέψετε εκείνους που αγαπάτε, να δώσετε δημιουργικές μάχες στο πλευρό τους, αλλά και να κάνετε ευχάριστες και ουσιαστικές γνωριμίες οι ελεύθεροι. Ο Άρης επηρεάζει τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει στις σχέσεις σας από τα μέσα Μαίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποια πολύ τολμηρά βήματα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Αντίθετα με άλλες ζωδιακές ομάδες, το Καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Αύγουστο δεν πρέπει να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για την αισθηματική σας ζωή. Άλλοι τομείς της ζωής σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε τα γενέθλιά σας χωρίς να το καταλάβετε. Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε διλήμματα τα οποία όμως κρατάτε για τον εαυτό σας καθώς καταλαβαίνετε ότι αν εξωτερικεύσετε τις ανησυχίες σας, τότε είναι πολύ πιθανό να πληγώσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν ο σύντροφός σας ανήκει σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Σε τέτοιο ενδεχόμενο, η αντίδρασή του θα είναι έντονη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και περάστε προσεκτικά τον Νοέμβριο, που η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με ότι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι χτες. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο και είναι ηλιακή, που προβλέπεται να αντιμετωπίσετε την πολύ ανταγωνιστική συμπεριφορά του συντρόφου σας, ιδιαίτερα αν είστε υπόλογοι για μια υπόσχεση που δεν πραγματοποιήθηκε, ή άλλες ανατροπές στα μεταξύ σας συμφωνηθέντα.

Οικονομικά

Οι περισσότεροι είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στις οικονομικές εξελίξεις του 2021. Κάτι τέτοιο είναι φυσικό, αν αναλογιστεί κανείς τις ανατροπές και τις δυσκολίες που υπεστήκατε το 2020. Όμως είναι καιρός για ανάκαμψη, ή τουλάχιστον να την προσπαθήσετε. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 φαίνεται σαν μια επανάληψη των δυσκολιών της προηγούμενης χρονιάς και μπορεί να νιώσετε ένα είδος απογοήτευσης και τέλματος. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν αν συνεχίσετε να σκέπτεστε τρόπους με τους οποίους θα ξεπεράσετε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που σας ταλαιπώρησε και που σας αποδιοργάνωσε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνει σήμα να συνεχίσετε και να μην πτοήστε από τα εμπόδια που συναντάτε. Επίσης σας συνιστά να μην είστε βιαστικοί, αλλά αποτελεσματικοί. Πολλοί μπορείτε να δημιουργήσετε νέες οικονομικές επιτυχίες, αν συντονιστείτε με τις χρονικές περιόδους που σας επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Η αρχή της Άνοιξης σας προσφέρει ένα πολύ σύντομο τέτοιο διάστημα, ενώ στην πορεία, πολλοί θα αναρωτηθείτε αν κάνατε λάθος εκτίμηση της κατάστασης. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου χρειάζονται προσήλωση στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας, ενώ θα πειστείτε για να εστιάσετε αλλού την στρατηγική σας. Ένας σημαντικός παράγοντας θα παίξει ένα είδος διπλού ρόλου και θα χρειαστεί να παίξετε έναν ρόλο που ίσως δεν σας ταιριάζει καθόλου. Είπαμε όμως ότι πρέπει να εξυπηρετήσετε το συμφέρον σας και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου περνά στο ζώδιό σας και σηματοδοτεί ένα δεκαπενθήμερο ιδιαίτερης προσοχής και αυξημένης προσπάθειας. Η συνύπαρξή του με την Αφροδίτη στον Ζυγό τις πρώτες δέκα ημέρες του Σεπτεμβρίου σας βοηθά να έχετε αποτελέσματα σε προσπάθειες που αφορούν ζητήματα που σας ενθουσιάζουν. Πωλήσεις και συνεργασίες φαίνεται να αποδίδουν εισόδημα. Μετά όμως και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου πρέπει να αποδείξετε ότι εννοείτε αυτά που λέτε και ότι δεν σας πτοούν οι δυσκολίες ώστε να αναιρέσετε υποσχέσεις και συνεργασίες. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, σημαίνουν έξοδα, ανατροπές, αλλά και την επιλογή σας να παραμείνετε ασφαλείς όσον αφορά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Εργασία

Όπως και στα οικονομικά σας, είστε αποφασισμένοι να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και να καλύψετε μεγάλη απόσταση μέχρι να κατακτήσετε τους στόχους σας. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 θα χρειαστεί να το καταστήσετε ξεκάθαρο σε όσους παρεμβάλλονται στο δρόμο σας, είτε στέκονται στο πλευρό σας, είτε βρίσκονται απέναντί σας. Η αποφασιστικότητα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δυσκολίες καθώς και η ταχύτητα με την οποία παίρνετε τις αποφάσεις. Είναι φυσικό να μην ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα των όσων ενεργοποιείτε, αλλά ξέρετε πολύ καλά πώς να διατηρείτε τον έλεγχο των πράξεών σας. Τα μέσα Μαίου μέχρι και του Νοεμβρίου  οριοθετούν ένα αρκετά μεγάλο και ενδιαφέρον διάστημα στο οποίο θα χρειαστείτε κάθε δυνατή υποστήριξη που μπορείτε να αποκτήσετε. Θα σας φανεί πολύ εύκολη η υπόθεση της υποστήριξης των θέσεων και των επιδιώξεών σας από τη στιγμή που θα πείσετε ότι σοβαρολογείτε και ότι θα χειριστείτε όλα τα μέσα που διαθέτετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Για τους Λέοντες η επιτυχία φαίνεται στα μάτια των άλλων και στην αποδοχή που γνωρίζετε εκ μέρους σας. Προσπαθήστε να μην εγκλωβιστείτε σε ανταγωνισμούς που στην πραγματικότητα δεν σας εξυπηρετούν, αλλά σας εγκλωβίζουν και σας αφαιρούν ζωτικότητα. Θέματα υγείας που επηρεάζουν την αποδοτικότητά σας είναι πιθανόν να εμφανιστούν στις αρχές του Φθινοπώρου, ιδιαίτερα αν παρατηρηθεί μια αναταραχή καιρικών φαινομένων. Και πάλι, οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν σαν συνέχεια του κύκλου των καλοκαιρινών εκλείψεων και για αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ώστε να μην θέσετε την σταδιοδρομία, ή τις επιδιώξεις σας σε κίνδυνο.

Ειδήσεις 

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Τέλος οι selfies, έρχονται οι «vaxxies»: Ποια είναι η νέα μόδα που κατακλύζει Instagram και Twitter

«Είμαι 45 χρόνια νηφάλιος και ευγνώμων γι’αυτό»: Ο Άντονι Χόπκινς εξομολογείται στο Twitter [βίντεο]

Ξανά ερωτευμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος – Η σχέση του με γνωστή 26χρονη τραγουδίστρια [βίντεο]

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μπικίνι και στέλνει μήνυμα ελπίδας για το τέλος του 2020 [εικόνες]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας