ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Newsroom eleftherostypos.gr

Τέσσερα ζώδια θα έχουν μεγάλη εύνοια στον έρωτα την φετινή χρονιά.

 Δίδυμοι

Σύνθετες επιδράσεις στα αισθηματικά σας φέρνει το 2021. Οι ελεύθεροι είστε πιο δραστήριοι και πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλά από τα όνειρά σας είναι συγκεκριμένα και αυτό που απομένει σε εσάς είναι να είναι και εύστοχα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα παραμείνουν ανενόχλητοι να καθορίζουν τις προσωπικές σας στιγμές και τις παθιασμένες, κατά καιρούς, συναναστροφές σας. Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, ευνοούνται οι τολμηρές κινήσεις, τη στιγμή που θα μπει ο κατάλληλος άνθρωπος στο περισκόπιό σας. Είστε από τις λίγες ζωδιακές ομάδες που κατάφερε να ξεπεράσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Ο Άρης, από τα μέσα Μαρτίου  έως τα μέσα Μαϊου σας χαρίζει ζωτικότητα και ειδικότητα στην εκμηδένιση εμποδίων. Η ανάδρομη πορεία του όμως μέσα στο Καλοκαίρι, σηματοδοτεί ένα περίεργο διάστημα από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί παραμείνετε στα κεκτημένα σας και μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να δημιουργήσουν αιτίες παρεξηγήσεων.  Όσοι είστε σε σχέση ή σε γάμο, φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και, όπου χρειάζεται, να ζητήσετε και να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά, ή στην φροντίδα μεγαλύτερων συγγενών. Γενικά το Καλοκαίρι είναι ένα διάστημα που θα σας κρατά σε εγρήγορση, θα αλλάζει το πρόγραμμά σας και γι αυτό αποφύγετε να κάνετε σχέδια και ανακοινώσεις.  Επίσης οι εκλείψεις του Μαίου και Ιουνίου σας αφορούν καθώς επιδρούν στην ψυχολογία και στις ενδόμυχες αναζητήσεις σας. Μην ρισκάρετε όμως και μην παγιδεύεστε μέσα στις ίδιες σας τις επιθυμίες. Τέλος, ο Νοέμβριος του 2021 σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και αναστατώσεις τις οποίες, άλλοτε θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές και άλλοτε να τις διαχειριστείτε με σοφία.

Λέων

Το 2021 ξεκινά ημερολογιακά, ενώ για εσάς και τα αισθηματικά σας θα ξεκινήσει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Είναι μια περίοδος με αρκετή αναστάτωση, προκλήσεις με θετικό αντίκτυπο, εκκαθάριση παλαιότερων εκκρεμοτήτων, λύσεις παρεξηγήσεων και επιλογή νέας αφετηρίας εκκίνησης. Η περίοδος αυτή θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το διάστημα είναι αρκετό για να προστατέψετε εκείνους που αγαπάτε, να δώσετε δημιουργικές μάχες στο πλευρό τους, αλλά και να κάνετε ευχάριστες και ουσιαστικές γνωριμίες οι ελεύθεροι. Ο Άρης επηρεάζει τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει στις σχέσεις σας από τα μέσα Μαίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποια πολύ τολμηρά βήματα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Αντίθετα με άλλες ζωδιακές ομάδες, το Καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Αύγουστο δεν πρέπει να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για την αισθηματική σας ζωή. Άλλοι τομείς της ζωής σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε τα γενέθλιά σας χωρίς να το καταλάβετε. Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε διλήμματα τα οποία όμως κρατάτε για τον εαυτό σας καθώς καταλαβαίνετε ότι αν εξωτερικεύσετε τις ανησυχίες σας, τότε είναι πολύ πιθανό να πληγώσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν ο σύντροφός σας ανήκει σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Σε τέτοιο ενδεχόμενο, η αντίδρασή του θα είναι έντονη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και περάστε προσεκτικά τον Νοέμβριο, που η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με ότι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι χτες. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο και είναι ηλιακή, που προβλέπεται να αντιμετωπίσετε την πολύ ανταγωνιστική συμπεριφορά του συντρόφου σας, ιδιαίτερα αν είστε υπόλογοι για μια υπόσχεση που δεν πραγματοποιήθηκε, ή άλλες ανατροπές στα μεταξύ σας συμφωνηθέντα.

Σκορπιός

Το 2021 σας βοηθά να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν. Φροντίστε να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αγκυλώσεις τους δύο πρώτους μήνες και να βάλετε πλώρη για νέες καταστάσεις και νέες συγκινήσεις. Μέσα σας μπορεί να είστε απολύτως αποφασισμένοι αλλά θα σας πάρει τουλάχιστον δύο μήνες καιρό μέχρι να το αποφασίσετε και να το υποστηρίξετε. Όσοι δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, έχετε να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα, στα οποία μπορεί να παρεμβάλλονται και οικονομικοί λόγοι που σας ταλαιπωρούν. Ο Μάρτης είναι μήνας μερικής ανακούφισης καθώς απομακρύνεται ο Άρης από τον Ταύρο και αδρανούν τα τετράγωνα που σχημάτιζε με τον Δία και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Δικαιώνεστε στις επιλογές σας, ενισχύετε τη γοητεία σας και σας είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου περνάτε μια μικρή φάση αναθεώρησης την οποία χρειάζεται να ολοκληρώσετε πολύ γρήγορα. Εδώ προσέξτε μην αδικήσετε τον σύντροφό σας, ή τους ανθρώπους που σας αγαπούν και ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου μπορεί να φέρουν πρόσκαιρα εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή, αλλά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση. Ο Αύγουστος είναι μήνας σταθερότητας και εστιάζει κυρίως σε ζητήματα του γάμου σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας. Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αποτελεί παράγοντα τύχης, έμπνευσης και συναισθηματικής ικανοποίησης.  Ο Οκτώβριος σας θέλει προσεκτικούς στα λόγια και μετρημένους στα έργα, ενώ ένα θέμα ζηλοτυπίας δεν αποκλείεται να σκιάσει για λίγο τη σχέση σας. Η έκλειψη της Σελήνης του Νοεμβρίου φέρνει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε χωρίς υπερβολές. Οι συνέπειές της θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην επόμενη έκλειψη, ηλιακή αυτήν την φορά του Δεκεμβρίου. Υπερασπιστείτε τον εαυτό  σας, τις καταστάσεις που δεν θέλετε να αλλάξουν και βρείτε τη χρυσή τομή στη συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Οι αλλαγές στον τομέα των σχέσεων γίνονται άμεσα αισθητές από την αρχή της νέας χρονιάς. Η ψυχολογία σας δείχνει σημάδια ανακούφισης και μπορεί τώρα να επεκταθεί σε προσωπικές βλέψεις και κατακτήσεις. Οι ελεύθεροι θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο προσαρμογής και εφαρμογής των όσων προηγήθηκαν σε άλλους τομείς, όπως η εργασία, η κοινωνική ζωή και, για ορισμένους και η αλλαγή κατοικίας. Οι υπόλοιποι θα δεχτείτε θετικές επιρροές από το περιβάλλον της οικογένειας το οποίο προστατέψατε με ορισμένες δικές σας θυσίες. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι το μεταβατικό στάδιο σε αυτήν την αλλαγή. Δεχτείτε την πραγματικότητα και ξεκινήστε τις βελτιώσεις από το σημείο που χρειάζεται. Ο Μάρτιος βοηθά την επανεκκίνηση ή το ουσιαστικό ξεκίνημα μιας σχέσης που υπέβοσκε, αλλά πάντα προσέκρουε σε εμπόδια της τελευταίας στιγμής. Η καλύτερη συνεννόηση και μερικές φορές η έκθεσή σας σε κοινωνικά περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε λειτουργεί θετικά για τα αισθηματικά σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η οικογένεια σας υποστηρίζει περισσότερο, ενώ ένα ακανθώδες ζήτημα του γάμου ορισμένων από εσάς, περνά σε δεύτερη μοίρα και ατονεί. Οι εκλείψεις Μαίου και Ιουνίου σας βάζουν με το ζόρι σε μια υποχρέωση που ταλαιπωρεί την αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε ακάλυπτοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει να την υπομείνετε καθώς ένα κοινό συμφέρον χρειάζεται υποστήριξη και από τους δυο. Μια αντιπαλότητα με τον σύντροφό σας μπορεί να μετριαστεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, ίσως γιατί συνειδητοποιείτε ότι δεν θα πάρετε την ικανοποίηση που αναζητάτε με τον τρόπο που θέλετε. Υπεύθυνος γι αυτό είναι ο Άρης από τον Λέοντα ο οποίος μπορεί να σας αιφνιδιάσει σε αισθηματικά ζητήματα. Ο Αύγουστος μέχρι τα μέσα του είναι καλός μήνας για διακοπές με το ταίρι ή την οικογένεια, ενώ ο Σεπτέμβρης εξελίσσεται επισημαίνοντάς σας τις ειδικές και ιδιαίτερες ανασφάλειές σας. Το Φθινόπωρο είναι η περίοδος του απολογισμού των πεπραγμένων και εδώ θα πρέπει να τα δείτε όλα από την πρακτική τους πλευρά που οδηγούν σε συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον, παρά τα διαλείμματα των εκλείψεων του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης