ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Παρθένος

Ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί

Το 2021 σας βοηθά να ενεργοποιήσετε όλα σας τα ταλέντα. Το ζήτημα είναι προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε και που θα κερδίσετε οφέλη, πέρα από τις εντυπώσεις που σας ευνοούν.

Σχέσεις

Το 2021 είναι μια χρονιά που θα βοηθήσει να επαναφέρετε την πολυπόθητη τάξη στην αισθηματική σας ζωή, χαρίζοντάς σας ξεκάθαρα γεγονότα, που κι αυτά με τη σειρά τους οδηγούν στις κατάλληλες αποφάσεις και συμπεριφορές. Η αλήθεια είναι ότι είστε εύκολο βιβλίο και οι άλλοι μπορούν να σας διαβάσουν χωρίς δυσκολία. Προσέξτε λοιπόν τα μηνύματα που στέλνετε στο περιβάλλον και σε εκείνους που σας αφορούν. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στηρίζουν έμπρακτα τις σωστές σας επιλογές οι οποίες είναι ευκολότερες τώρα από ότι στο παρελθόν. Φυσικά και μετρά η εμπειρία και η ανάγκη σας για σταθερότητα. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι το διάστημα που θα γίνει το εσωτερικό φιλτράρισμα των όσων έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Ο Μάρτιος και ο Μάιος θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σας για κάποιον άνθρωπο, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σας, είτε κάποια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους από εσάς. Στη δεύτερη περίπτωση φροντίστε να μην αγνοείτε τα σημάδια των καιρών και να μη βιάζεστε να αποτραβηχτείτε επειδή σας επηρέασε μια πρόσκαιρη δυσκολία, ιδιαίτερα όταν συμβαίνουν οι εκλείψεις, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Το συναίσθημα θα βρει διαρκώς τρόπους να εκφραστεί το 2021, αλλά πρέπει να προστατευτείτε από προκλήσεις και αταίριαστα γεγονότα και προκλήσεις από τα μέσα Αυγούστου έως και το μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου. Ο Άρης, επιβαρύνει το κλίμα στα αισθηματικά σας τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Σε αυτήν την επιδείνωση συνηγορούν και οι εκλείψεις εκείνης της εποχής, επομένως, φροντίστε για το όσο το δυνατόν λιγότερο εντυπωσιακό τέλος της χρονιάς.

Οικονομικά

Το 2021 κάποιοι από τους στόχους σας καλύπτονται από άλλες ανάγκες και προτεραιότητες, αλλά όλα συνηγορούν στην αναζήτηση βελτίωσης της κατάστασης που διαμορφώθηκε από τους περιορισμούς του 2020. Κατά καιρούς προβλέπεται να επηρεαστείτε από τις εκλείψεις της χρονιάς με έμμεσο όμως τρόπο. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μήνες που πρέπει να κινηθείτε αμυντικά και σοβαρά όσον αφορά τα οικονομικά σας, καθώς ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζουν όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε κεκτημένα και μην αγνοείτε τις ανάγκες συντήρησης ή βελτίωσης της ακίνητης περιουσίας σας. Επεκτατικές κινήσεις δεν ευνοούνται, αντίθετα, ευνοούνται κινήσεις εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων, κλεισίματος ανοιχτών λογαριασμών με μεγάλους οργανισμούς που οφείλονται σε καθυστερήσεις δόσεων δανείων και άλλων διευκολύνσεων. Τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαίου σας προσφέρουν πιο ξεκάθαρη εικόνα των αποτελεσμάτων των προσπαθειών σας και σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε κάθε κίνηση για τη βελτίωση του εισοδήματός σας. Η σταθερότητα και ο προγραμματισμός εξακολουθούν να είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν σαν κίνητρο για να βελτιώσετε την ψυχολογική σας διάθεση και να απαλλαγείτε από πιέσεις ανασφάλειας. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος σας επιτρέπουν να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας συναλλαγές, ενώ προβλέπονται και μικρές ενισχύσεις από το ευρύτερο περιβάλλον. Ο Αύγουστος επηρεάζει τη διάθεσή σας για κατανάλωση και μπορεί να ξεπεράσετε κατά κάποιο τρόπο τα όριά σας. Ο Σεπτέμβριος εστιάζει το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες των παιδιών ή της οικογένειας και η περίοδος των γενεθλίων σας θεωρείται περίοδος αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα. Τέλος, οι εκλείψεις των δύο τελευταίων μηνών της χρονιάς επηρεάζουν τη διάθεσή σας και τη συναρτούν σημαντικά με τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Εργασία

Ο κυβερνήτης σας Ερμής διαγράφει μια ιδιαίτερη πορεία το 2021 και σας δίνει ποικιλία ενδιαφερόντων και εξελίξεων στην εργασία. Πολλά θα εξαρτηθούν από το είδος απασχόλησής σας, το αντικείμενο που υποστηρίζετε, την τόλμη και την ετοιμότητά σας να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις και ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται το διάστημα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, τον Φεβρουάριο, τα τέλη Μαίου και το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου και τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου. Είναι οι περίοδοι που θα δυσκολέψουν προσπάθειες, θα καθυστερήσουν εξελίξεις, θα αλλάξουν δεδομένα και θα υπονομεύσουν εμπορικούς και επαγγελματικούς στόχους. Το εξωτερικό περιβάλλον και οι διεθνείς συνθήκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα επηρεάσουν εσάς που δραστηριοποιήστε εκτός Ελλάδος, ακόμα και εσάς που έχετε μεταναστεύσει επαγγελματικά στο εξωτερικό. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τη νομοθεσία και να αποφύγετε να συγκεντρώσετε όλες σας τις ελπίδες σε κάποια παράθυρα του νόμου. Ο Φεβρουάριος όμως μετά τις 21 προσφέρει την εύνοια της Αφροδίτης σε συνεργασίες, ρεαλιστικές αποφάσεις, συγκεκριμένες επαφές και αναζήτηση εφοδίων σε ελλείψεις που επηρεάζουν την κατάσταση της αγοράς. Οι εκλείψεις Μαίου, Ιουνίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου σηματοδοτούν αλλαγές σε συμφωνίες, συμπεριφορές, σχέσεις και επικοινωνία στον επαγγελματικό τομέα και είναι οι περίοδοι που πρέπει να είστε αυξημένα προσεκτικοί στην προστασία του συμφέροντός σας. Τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου και τα μέσα Νοεμβρίου έως αρχές Δεκεμβρίου χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί με τους άλλους, αλλά σταθεροί σε ότι υποστηρίζετε για τον εαυτό σας. Αποφύγετε να βάλετε άπιαστους στόχους και φροντίστε να τροφοδοτείτε θετικά την ψυχολογία σας, εκτιμώντας ανάλογα κάθε μικρή ή μεγάλη σας επιτυχία, που θα συμβαίνει τακτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021

Ειδήσεις 

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Τέλος οι selfies, έρχονται οι «vaxxies»: Ποια είναι η νέα μόδα που κατακλύζει Instagram και Twitter

«Είμαι 45 χρόνια νηφάλιος και ευγνώμων γι’αυτό»: Ο Άντονι Χόπκινς εξομολογείται στο Twitter [βίντεο]

Ξανά ερωτευμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος – Η σχέση του με γνωστή 26χρονη τραγουδίστρια [βίντεο]

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μπικίνι και στέλνει μήνυμα ελπίδας για το τέλος του 2020 [εικόνες]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης