ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Αιγόκερως; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Αιγόκερως

Επέκταση ορίων και κάλυψη αναγκών

Το 2021 σας βοηθά να αναπτυχθείτε μέσω της εργασίας και ορισμένων ωφέλιμων  σχέσεων και συγκυριών. Γίνεστε ακόμα πιο πρακτικοί, αλλά έχετε αποτελέσματα που σας ικανοποιούν. Τοποθετήστε τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και επεκτείνετε τα όριά σας.

Σχέσεις

Οι αλλαγές στον τομέα των σχέσεων γίνονται άμεσα αισθητές από την αρχή της νέας χρονιάς. Η ψυχολογία σας δείχνει σημάδια ανακούφισης και μπορεί τώρα να επεκταθεί σε προσωπικές βλέψεις και κατακτήσεις. Οι ελεύθεροι θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο προσαρμογής και εφαρμογής των όσων προηγήθηκαν σε άλλους τομείς, όπως η εργασία, η κοινωνική ζωή και, για ορισμένους και η αλλαγή κατοικίας. Οι υπόλοιποι θα δεχτείτε θετικές επιρροές από το περιβάλλον της οικογένειας το οποίο προστατέψατε με ορισμένες δικές σας θυσίες. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι το μεταβατικό στάδιο σε αυτήν την αλλαγή. Δεχτείτε την πραγματικότητα και ξεκινήστε τις βελτιώσεις από το σημείο που χρειάζεται. Ο Μάρτιος βοηθά την επανεκκίνηση ή το ουσιαστικό ξεκίνημα μιας σχέσης που υπέβοσκε, αλλά πάντα προσέκρουε σε εμπόδια της τελευταίας στιγμής. Η καλύτερη συνεννόηση και μερικές φορές η έκθεσή σας σε κοινωνικά περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε λειτουργεί θετικά για τα αισθηματικά σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η οικογένεια σας υποστηρίζει περισσότερο, ενώ ένα ακανθώδες ζήτημα του γάμου ορισμένων από εσάς, περνά σε δεύτερη μοίρα και ατονεί. Οι εκλείψεις Μαίου και Ιουνίου σας βάζουν με το ζόρι σε μια υποχρέωση που ταλαιπωρεί την αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε ακάλυπτοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει να την υπομείνετε καθώς ένα κοινό συμφέρον χρειάζεται υποστήριξη και από τους δυο. Μια αντιπαλότητα με τον σύντροφό σας μπορεί να μετριαστεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, ίσως γιατί συνειδητοποιείτε ότι δεν θα πάρετε την ικανοποίηση που αναζητάτε με τον τρόπο που θέλετε. Υπεύθυνος γι αυτό είναι ο Άρης από τον Λέοντα ο οποίος μπορεί να σας αιφνιδιάσει σε αισθηματικά ζητήματα. Ο Αύγουστος μέχρι τα μέσα του είναι καλός μήνας για διακοπές με το ταίρι ή την οικογένεια, ενώ ο Σεπτέμβρης εξελίσσεται επισημαίνοντάς σας τις ειδικές και ιδιαίτερες ανασφάλειές σας. Το Φθινόπωρο είναι η περίοδος του απολογισμού των πεπραγμένων και εδώ θα πρέπει να τα δείτε όλα από την πρακτική τους πλευρά που οδηγούν σε συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον, παρά τα διαλείμματα των εκλείψεων του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Οικονομικά

Εδώ θα υπερισχύσουν οι σκοπιμότητες και αυτό, για το πρακτικό σας μυαλό θεωρείται θετικό. Επειδή είστε από εκείνους που υποστηρίζουν το σύστημα, καταφέρνετε να προσαρμοστείτε από την αρχή του χρόνου στις ειδικές συνθήκες που ορίζονται από το συμφέρον σας. Πολλοί θα χρειαστεί να ανατρέξετε στο παρελθόν για να μπορέσετε να διορθώσετε ζημιές που υποστήκατε και να επουλώσετε τις αιτίες διαρροής μέρους του εισοδήματός σας. Η αποφασιστικότητα που σας διακρίνει λειτουργεί αμέσως με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τις 5 Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου. Αρκετό διάστημα που σας δίνει περιθώρια να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και την εργατικότητά σας για ίδιο οικονομικό όφελος καθ όλη την πορεία του 2021. Οι υποχρεώσεις, οι κακές αμοιβές, ορισμένα από τα χρέη σας φαίνεται να τακτοποιούνται μερικώς την Άνοιξη και αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το μέγεθός τους και από το πόσο αναγκαστήκατε στο παρελθόν να ζητήσετε βοήθεια. Κάποιες ενισχύσεις του περιεχόμενου του πορτοφολιού σας σας βοηθούν να υποστηρίξετε τις ανάγκες της οικογένειας και κυρίως των παιδιών. Οι εκλείψεις του Μαίου – Ιουνίου επηρεάζουν συνεργασίες και την επικοινωνία. Είναι και ο ανάδρομος Ερμής που παρεμβάλλει εμπόδια, ορισμένα από τα οποία όμως λειτουργούν προστατευτικά για την ασφάλειά σας. Το Φθινόπωρο πρέπει να προσέξετε συμφωνίες, σχέσεις και συναλλαγές με το εξωτερικό όσοι έχετε, αλλά και με τους δύσκολους πελάτες οι οποίοι φαίνεται να εμπιστεύονται τις ικανότητές σας και γι αυτό περιμένουν να έχετε τις λύσεις στο κάθε ζήτημα που τους απασχολεί.

Εργασία

Το ξεκίνημα του 2021 ενεργοποιεί τις κρυμμένες σας δυνατότητες και σας φέρνει στο σημείο να αναζητάτε λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι από το υπόλοιπο περιβάλλον της εργασίας σας και αυτό γιατί βλέπετε ότι οι υπόλοιποι περιμένουν κάτι να συμβεί, ενώ εσείς είστε πεπεισμένοι ότι μόνο αν το επιδιώξετε με όλες σας τις δυνάμεις, αυτό το κάτι που θα κάνει τη διαφορά μπορεί να συμβεί. Αποφύγετε όμως τις συνεργασίες με εκείνους οι οποίοι δεν σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας, αν και αυτή βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς από τους τομείς του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Ο Μάιος είναι ο μήνας που σας επιτρέπει να αποστασιοποιηθείτε, αφού προηγουμένως έχετε στρώσει κατάλληλα το έδαφος που θα γονιμοποιήσει τις κινήσεις σας. Φροντίστε ώστε πριν το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα να έχετε οργανώσει τη στρατηγική σας, να έχετε κατοχυρώσει τις θέσεις σας και να ξέρετε ποιους θα προσεγγίσετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βλέπετε μια σημαντική αναβάθμιση της ζήτησης των υπηρεσιών σας, ιδιαίτερα όσοι από εσάς ασχολείστε με την επικοινωνία και την  μηχανολογική υποστήριξη και εξέλιξη. Το Καλοκαίρι σας βρίσκει πολυάσχολους, αλλά ταυτόχρονα και ικανοποιημένους καθώς ξεπεράσατε σκοπέλους και επιβιώσατε από κάποιες οπισθοδρομικές επιλογές των ανωτέρων σας, του συστήματος που υπηρετείτε επαγγελματικά, αλλά και από κάποιες ειδικές συνθήκες που υπαγορεύονταν από το μέρος στο οποίο ασκείτε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Το Φθινόπωρο φροντίστε να μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που είναι μετέωρες και προσπαθήστε να πιστεύετε αποκλειστικά στις δικές σας δυνατότητες. Μπορείτε τότε να κάνετε βήματα επιμόρφωσης, να δεχτείτε υποδείξεις από ειδικούς και να κάνετε μικρά βήματα εκσυγχρονισμού του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Δύσκολο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο για αυτά τα ζώδια

Ζώδια 2021: Είστε Τοξότης; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης