ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Υδροχόος

Με λογική και ευαισθησία

Η χρονιά ξεκινά με τη δική της λογική που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη δική σας, ούτε με όσα προγραμματίζετε να κάνετε άμεσα. Δώστε σημασία και προσοχή στα μεγαλεπήβολά σχέδιά σας. Αναπτύξτε ωφέλιμες σχέσεις και δώστε περιθώρια χρόνου μέχρι το 2021 να βάλει σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

Σχέσεις

Οι δύο πρώτοι μήνες σας προβληματίζουν σχετικά με την εξέλιξη των αισθηματικών σας υποθέσεων. Αρκετοί από εσάς θεωρείτε ότι δεν κάνατε αυτό που έπρεπε την στιγμή που είχατε την ευκαιρία, αλλά αυτό τώρα πια δεν μπορεί να αποδειχτεί.  Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες εξακολουθούν να είναι υπερβολικές και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ανικανοποίητο που δημιουργείται από τη δύσκολη όψη του Άρη και του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ευθύς αντιπαραθέσεις και εξαντλήστε την υπομονή που διαθέτετε. Από τις αρχές Μαρτίου μπορείτε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι, τόσο για τις εξελίξεις που έχετε δρομολογήσει, όσο και για τα νέα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Κοινωνικές και άλλες δραστηριότητες σας επιτρέπουν να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον νέο δυνητικό σύντροφο οι ελεύθεροι. Τον Μάιο και τον Ιούνιο οι εκλείψεις επηρεάζουν κάποιες οικογενειακές δραστηριότητες και αλλάζουν λίγο τις ισορροπίες που επικρατούν εκεί. Ο Άρης στον Λέοντα από τις 12 Ιουνίου σας κάνει πιο αποφασισμένους από ότι άλλες φορές και αυτό ευνοεί τις επιδιώξεις σας. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιούλιο, ενώ  κάποιοι από εσάς θα ξεπεράσετε ενδοιασμούς και εμπόδια και θα γίνετε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων σε στενό όμως κύκλο. Ο Αύγουστος φέρνει συναισθηματικές υποχρεώσεις και αφορά κυρίως εσάς που βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση ή γάμο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να διασκεδάσετε, αλλά μην επιδιώκετε ευκαιριακές δεσμεύσεις που θα καταλήξουν άδοξα. Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ερωτικός για τους περισσότερους από εσάς, ιδιαίτερα στο πρώτο του δεκαήμερο. Μετά, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εξάπτει τη φαντασία και σας οδηγεί σε ακατάλληλα μονοπάτια. Ο Οκτώβριος φέρνει τύχη στις φιλίες και στην κοινωνική ζωή, ενώ δεν αποκλείεται μια σύντομη επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος σας. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου σας αναγκάζουν να είστε πιο ρεαλιστές και λιγότερο ιδεαλιστές στις σχέσεις σας.

Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας είναι σύμμαχός σας για όλη τη χρονιά και ευνοεί τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Δείτε λοιπόν τις δυνατότητές σας, εστιάστε σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και θυσιάστε κάτι μικρό, έστω και αν σας ξεβολεύει για να κερδίσετε κάτι μεγαλύτερο. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι η περίοδος που σας φέρνει αντιμέτωπους με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις για να διατηρήσετε το στάτους κβο που εξυπηρετεί την καθημερινότητά σας και τις υποχρεώσεις που τρέχουν . Ο Μάρτιος ευνοεί κάποια έξοδα παράστασης και επιτυχίες σε νέο περιβάλλον, ενώ οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να κάνετε και μια σημαντική αγορά. Κάποιοι θα διακινδυνεύσετε τον ύπνο σας, αλλά αν εξυπηρετήσετε, τότε θα εξυπηρετηθείτε. Ο Απρίλιος δείχνει μια πρόσκαιρη δυσκολία στην είσπραξη χρημάτων, ή κίνδυνο απώλειας, ή επιστροφή για λίγο υποχρεώσεων που θεωρούσατε ότι είχαν λήξει οριστικά. Μην υπαναχωρείτε στις αποφάσεις σας το πρώτο μισό του Μαίου, καθώς οι εκλείψεις του μήνα αυτού και του Ιουνίου αυξάνουν τα έξοδά σας. Ο Ιούλιος φέρνει ισορροπία μετά τις 12, ενώ μπορείτε να υπολογίζετε σε βοήθεια από την οικογένεια ή από συγγενείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι άλλοι ζητούν να αιτιολογήσετε τα έξοδά σας. Ο Αύγουστος σας βοηθά σε εισπράξεις και ιδιαίτερα εσάς που ρισκάρετε σε εποχικές δραστηριότητες. Ο Σεπτέμβριος προβάλει πιο ήρεμος και πιο εντυπωσιακός στις οικονομικές σας δραστηριότητες. Ο Οκτώβριος σας θέλει αποφασιστικούς γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό που σας ταλαιπωρεί. Εδώ σας επιτρέπεται να κινηθείτε και λίγο έξω από τα συνηθισμένα και καθιερωμένα. Οι δύο τελευταίοι μήνες του  2021 σας βοηθούν να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και να υποστηρίξετε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις που αποφέρουν κέρδος.

Εργασία

Η κοινωνική εργασία, η ανάπτυξη, η προσφορά στους άλλους, η ανάδειξη ταλέντων και ικανοτήτων θα είναι μερικές από τις ενισχύσεις που θα φέρει το 2021 σε εσάς. Εννοείται ότι τίποτα δεν θα συμβεί ως δια μαγείας και ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε ροή, κάνοντας και τις απαραίτητες ενέργειες. Τις περισσότερες φορές θα πλησιάσετε αρκετά τους στόχους σας, ενώ άλλες, θα επιλέξετε να αλλάξετε πορεία ακολουθώντας κάποιο άλλο δέλεαρ που πριν δεν υπήρχε στον ορίζοντα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να λειτουργήσετε πρωταρχικά για εσάς. Όταν φτάσετε στο σημείο που θέλετε και νιώσετε ασφάλεια, τότε θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος φέρνουν επαγγελματικά άγχη, ιδιαίτερα σε εσάς που επηρεάστηκε η δουλειά σας από την απαγόρευση και την πανδημία. Είναι τότε που θα έχετε αυξημένη κούραση και που δεν θα σας επιτρέπεται να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας ή με εκείνους που αγαπάτε. Το σκηνικό αλλάζει την Άνοιξη, όπου οι δύο πρώτοι μήνες θα αποτελέσουν την ατμομηχανή της νέας περιόδου, που σημειωτέον, δεν περιορίζεται μόνο στη διάρκεια του 2021. Επειδή όμως χρειάζεστε δείγματα επιτυχίας για να συνεχίσετε, εστιάστε σε ότι καλό συμβαίνει εκείνη την περίοδο και αξιοποιήστε το. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου επηρεάζουν συνεργασίες, αλλά και ανυπόστατα όνειρα. Στη δεύτερη περίπτωση φροντίστε να προσγειωθείτε ομαλά και να συντονίσετε τις προσπάθειές σας με άλλους με τους οποίους σας συνδέει κοινό επαγγελματικό συμφέρον. Το Καλοκαίρι έχει τόσο ευκαιρίες αλλά και χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε διαφορετικά. Εσείς θα θέσετε τις προτεραιότητές σας ανάλογα με τις ανάγκες, τις συγκυρίες και τις δυνατότητές σας. Οι καλές οικονομικές προοπτικές ας μην μείνουν ανεκμετάλλευτες, ιδιαίτερα μετά τις τόσες ταλαιπωρίες του προηγούμενου χρόνου. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος φέρνουν ειδικές ευκαιρίες για μακρόχρονους στόχους, ή για εξέλιξη με σπουδές και επιμόρφωση. Η χρονιά κλείνει με εκλείψεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, καθιστώντας τον Νοέμβριο περισσότερο κουραστικό και ιδιαίτερο μήνα για εσάς, παρά τον Δεκέμβριο.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Δύσκολο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο για αυτά τα ζώδια

Ζώδια 2021: Μην κάνεις το λάθος να βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια το 2021

Ζώδια 2021: Είστε Αιγόκερως; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Τοξότης; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια 2021: Πάρτε χαρτί και μολύβι: Αυτές είναι οι τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο το 2021

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Μην κάνεις το λάθος να βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια το 2021

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Είστε Αιγόκερως; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Μιχάλης Μάρδας

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες η Αφροδίτη στην Παρθένο

Ανδρέας Ντίνης