ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Ζυγός

Εξελίξεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά

Η αποφασιστικότητα είναι το στοιχείο που θέλετε να εξελίξετε για τη νέα χρονιά. Θεωρείτε σωστά, ότι έχετε πολλά να επιμεληθείτε, εστιάζοντας τη δυναμική σας σε νέα καθήκοντα, ιδιότητες και σχέσεις. Οι περισσότεροι έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μετρήσει ωφέλιμα ο χρόνος.

Σχέσεις

Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα με τη σχέση σας, έχετε τον πρώτο ενάμισι μήνα της νέας χρονιάς να τα επεξεργαστείτε, να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, είτε αυτές είναι επιθετικές, είτε αμυντικές για να φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας. Πολλοί από εσάς αλλάζετε στάση και γίνεστε πιο αυστηροί είτε με τον σύντροφό σας, είτε με εκείνους που θεωρείτε ότι σας πιέζουν για συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Από τις 15 Φεβρουαρίου φαίνεται να αρχίζει μια σταδιακή αλλαγή στα γεγονότα, στις γνωριμίες για τους ελεύθερους και για συμπτώσεις και συγκυρίες που ενθαρρύνουν τον ψυχισμό σας. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί, καλοί συνομιλητές, αναγνωρίζετε αιτίες που περιέπλεξαν τις καταστάσεις και δίνετε λύσεις σε δυσκολίες. Η άνοιξη σας βρίσκει περισσότερο ικανοποιημένους από άλλες χρονιές. Οι ελεύθεροι έχετε εντοπίσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ο οποίος βρίσκεται στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Φροντίστε την εμφάνιση, τις δραστηριότητες και την αξιοποίηση του χρόνου σας ώστε όλα να έχουν θετικό αντίκτυπο. Το τέλος Μαίου με την σεληνιακή έκλειψη στις 26 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εσωτερικά θέματα σπιτιού, οικογένειας, η μιας δύσκολης φάσης της σχέσης σας. Φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να μη δημιουργήσετε περισσότερες εντάσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για την έκλειψη του Ιουνίου, με μετατόπιση του κέντρου βάρους στις φιλίες και στις κοινωνικές σχέσεις. Το καλοκαίρι όλα είναι θέμα ευελιξίας σας. Όσο περισσότερο φορτίζετε το κλίμα με τις επιθυμίες σας, τόσο περισσότερο αυξάνουν και οι πιθανότητες να συμβιβαστείτε με ότι σας προσφέρετε. Με μια πιο διπλωματική συμπεριφορά, το δούναι και λαβείν θα είναι πιο ισορροπημένο και πιο ικανοποιητικό για εσάς. Ο Σεπτέμβριος προμηνύει διάθεση ανεξαρτησίας από πιέσεις που δημιούργησαν οι συνθήκες κάποιων υποχρεώσεων, αλλά ακόμα δεν ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο θα την επιτύχετε. Οι ελεύθεροι έχετε καλύτερες προοπτικές για νέα συντροφιά κοντά στα γενέθλιά σας, ενώ οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου βάζουν όρια στις επιθυμίες σας.

Οικονομικά

Το 2021 επαναπροσδιορίζει τους στόχους σας, καθορίζει φίλους και συμμάχους,  αλλά και περιοχές με οικονομικό ενδιαφέρον. Είστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο βήμα το οποίο θα αποφέρει οφέλη και αυτό που χρειάζεστε είναι οργάνωση και αποφασιστικότητα. Πριν από οτιδήποτε όμως θα ήταν καλό να επιλέξετε εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστείτε και θα συνδυάσετε ιδιότητες και ειδικότητες. Οι δύο πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς δεν φαίνεται να φέρνουν δυνατά αποτελέσματα και αν το νιώθετε και εσείς, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς εμπόδια. Ο Μάρτιος είναι μήνας ζυμώσεων και τακτοποίησης εκκρεμοτήτων. Η ακίνητη περιουσία σας απασχολεί όσον αφορά την αξιοποίησή της τον Απρίλιο και το μεγαλύτερο μέρος του Μαίου. Φροντίστε να βρείτε λύσεις που σας εξυπηρετούν, αλλά αποφύγετε να αφήσετε την εποπτεία σε τρίτους. Οι εκλείψεις Μαίου- Ιουνίου είναι μοχλός εξόδων και για αυτό φροντίστε να μην κλείνετε το ένα μέτωπο και να ανοίγετε το άλλο. Οι περισσότεροι από εσάς ονειρεύεστε ένα ταξίδι το οποίο είχατε αναβάλει στο παρελθόν. Οι συνθήκες θα επιτρέψουν την πραγματοποίησή του, αλλά έχετε κι εσείς έτοιμη μια εναλλακτική, αν τα έξοδα που απαιτούνται σας φαίνονται υπερβολικά. Η μηχανή της προώθησης του οικονομικού σας συμφέροντος αρχίζει να λειτουργεί καλύτερα από τα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο που ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας. Το πρώτο μισό του Οκτωβρίου ο πλανήτης αυτός γυρίζει ανάδρομος πάλι στο ζώδιό σας και θα χρειαστεί να κινηθείτε μετρημένα και συντηρητικά.  Οι εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου επηρεάζουν τη γενικότερη κατάσταση στο περιβάλλον από το οποίο προέρχονται τα χρήματά σας και καλό θα ήταν να είστε προνοητικοί για να μη διακοπεί η μέχρι τότε πορεία σας.

Εργασία

Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκετε νέο ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας ζωή και βάζετε νέους στόχους για το 2021. Αν τους επιδιώξετε με σοβαρότητα, τότε μπορείτε να τα καταφέρετε και να αισθανθείτε ικανοποίηση. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος με την μετακίνηση και την πορεία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι το διάστημα στο οποίο θα χρειαστεί να κινηθείτε με ακρίβεια και ευστοχία. Μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε μια επιτυχία σαν οριστική και μην αγνοείτε εκείνους που σας βοήθησαν. Ένας υπόγειος ανταγωνισμός μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς τον Μάρτιο και είναι τότε που θα χρειαστείτε την υποστήριξη από έναν συνεργάτη, πελάτη ή φίλο που ξέρει να χειρίζεται τα δύσκολα. Όμως  η εξέλιξή σας έχει αρχίσει και  ο Απρίλιος σας βοηθά να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα σας. Αυτό μπορεί να είναι από μια στροφή 180ο ή μια απόφαση να εξελίξετε τις γνώσεις σας σε κάποιο πανεπιστήμιο, ή ακόμα να εκσυγχρονίσετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ακατάλληλοι μήνες για επεκτατικά σχέδια, ενώ αντιθέτως ευνοούν την άσκηση των καθηκόντων σας σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Η επαγγελματική σας κατάρτιση και εμπειρία επίσης, σας βοηθούν να ξεπεράσετε μια ανταγωνιστική τροχοπέδη τρίτων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 23 Ιουνίου στους Διδύμους εκπέμπει αντιφατικά μηνύματα στα επαγγελματικά σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το καλοκαίρι βοηθά τους εποχικά εργαζόμενους να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος και ενισχύει τις συνεργασίες ορισμένων από εσάς. τΟΝ Σεπτέμβριο κινηθείτε αποφασιστικά και δημιουργικά. Στα τέλη του μήνα και στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Η χρονιά κλείνει με εκλείψεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αλλά σας βρίσκουν πολύ καλά προετοιμασμένους για τα επόμενα βήματά σας.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης