ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Τοξότης; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Τοξότης

Ξεπερνάτε εμπόδια, βάζετε στόχους!

Αυξημένη η διάθεσή σας για περιπέτεια το 2021 και αρκετές φορές θα καταφέρετε να τη ζήσετε. Αν και  εστιάζετε περισσότερο στη βελτίωση των οικονομικών σας, λόγω των πρόσφατων περιορισμών και ζημιών, θεωρητικά εύχεστε να φτιάξετε βαλίτσες και να τα αφήσετε όλα πίσω σας.

Σχέσεις

Τα προηγούμενα χρόνια αυξήθηκε η ανάγκη για έναν σύντροφο που να το λέει η καρδιά του και να μην εγκλωβίζεται σε τυπικότητες και ανασφάλειες. Οι πιο τυχεροί από εσάς είχατε στο πλευρό σας κάποιον με κατανόηση, ο οποίος σας βοήθησε να διατηρήσετε ζωντανή την επιθυμία. Οι υπόλοιποι ταλαιπωρηθήκατε από αλλαγή σε αλλαγή, όσο και αν κάτι τέτοιο σας βοηθούσε να συνεχίσετε την αναζήτηση. Το ξεκίνημα του 2021 σας βρίσκει αποφασισμένους να υποστηρίξετε περισσότερο τις ανάγκες σας και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες. Τα τετράγωνα του Άρη και του Ουρανού με τον Δία και τον Υδροχόο όμως, μέχρι τις αρχές Μαρτίου εμποδίζουν την ανάπτυξη νέων σχέσεων, παρά το γεγονός ότι στο περιβάλλον σας βρίσκονται αρκετοί ενδιαφέροντες άνθρωποι και δυνητικοί σύντροφοι. Επίσης εφέτος μετακινείτε και ο άξονας των εκλείψεων στο δικό σας ζώδιο και αυτό προσθέτει ανησυχία, ένταση και τάση απόδρασης. Οι πιο αποφασιστικοί θα τα καταφέρετε να μπείτε σε περιπέτειες που σας συναρπάζουν και θα ευχηθείτε να είναι μακρύ το ταξίδι γιατί έχει να κάνει με την ανανέωση και τη ζωτικότητά σας. Η Άνοιξη και ιδιαίτερα ο Απρίλιος συνηγορεί στις αναζητήσεις σας και στην πρόσκαιρη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Ταξίδια και μετακινήσεις προσφέρουν ευκαιρίες μετά από όλην αυτήν την απαγόρευση και τις συνέπειές της. Προσοχή στα τέλη Μαϊου και αρχές Ιουνίου, όταν συμβαίνουν οι εκλείψεις και οι άνθρωποι γύρω σας αλλάζουν συμπεριφορά. Οι περισσότεροι από εσάς το αντιλαμβάνεστε προτού συμβεί και γι αυτό δεν πρέπει να αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Το Καλοκαίρι με τον Άρη στον Λέοντα από τα μέσα Ιουνίου έως τέλη Ιουλίου είναι το διάστημα που πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί και διπλωμάτες στα αισθηματικά σας. Αύγουστος  – Σεπτέμβριος συνηγορούν για νέες γνωριμίες, ή μια πιο ήρεμη ερωτική ζωή με τον σύντροφό σας. Η χρονιά κλείνει επεισοδιακά με τις εκλείψεις του Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, όπου σας βγαίνουν υποχρεώσεις που παρεμβάλλονται σε ότι συναισθηματικό έχετε σχεδιάσει για την εποχή.

Οικονομικά

Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά ξέρετε να διαβάζετε τα σημάδια της εποχής, αλλά και από την μοναδική ικανότητα που διαθέτετε να βρίσκετε λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Επίσης είστε εσείς που δεν υπολογίζετε το κόστος μιας απώλειας, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι αν θέλετε μπορείτε να την αναπληρώσετε. Η χρονιά ξεκινά με συγκεκριμένες δραστηριότητες με στόχο την κάλυψη αναγκών, την τακτοποίηση υποχρεώσεων, αλλά και την έξοδο από μια περίοδο ισχνών αγελάδων εξ αιτίας των περιορισμών και των εμποδίων στις δραστηριότητές σας. Φανείτε συγκαταβατικοί εκεί που οι άλλοι σας πιέζουν για δικούς τους λόγους, άγνωστους ακόμα σε εσάς. Βγαίνετε από αυτήν την πιεστική περίοδο τον Μάρτιο, όπου ξεκινά μια μεγάλη περίοδος αναδιάταξης των οικονομικών και των εσόδων σας. Εσείς που έχετε δημιουργήσει εκκρεμότητες με τρίτους και έχετε εγγυηθεί για την ομαλή εξέλιξη μιας υποχρέωσης, βρίσκετε τον τρόπο και καταφέρνετε να μην εκτεθείτε. Οι εκλείψεις Μαίου – Ιουνίου σας δίνουν μια γεύση των όσων πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε. Ο κύκλος πουξεκινά τώρα στα οικονομικά σας κλείνει με τις επόμενες εκλείψεις στο τέλος της χρονιάς. Τότε θα γίνει ο σωστός απολογισμός και τότε μόνο θα ξέρετε αν χάσατε η κερδίσατε. Στην πραγματικότητα όμως το Καλοκαίρι και οι δύο πρώτοι μήνες του Φθινοπώρου φαίνεται να είναι μήνες ανάπτυξης με στόχο την ευημερία και την ασφάλειά σας.

Εργασία

O επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που θα αναπληρώσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τις χρήσιμες ασχολίες σας. Όποια και αν είναι η θέση σας, θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε το κύρος, τις ευθύνες, την απόδοση της ομάδας στην οποία είστε μέλος και στη βελτίωση της σχέσης με τους πελάτες σας. Οι δύο πρώτοι μήνες σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, να επιλέξετε τομείς δραστηριότητας, να ξεκαθαρίσετε μια διαμάχη που σας έχει στοιχίσει, αλλά και να εμπνεύσετε τους άλλους για έναν μεγάλο σκοπό. Είστε οι μόνοι που ξέρετε πώς να περιβάλλετε και πώς να «πουλήσετε» τον ενθουσιασμό σας. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα ευνοήσει σχέσεις που βρίσκονται σε ύπνωση ή χαλάρωση να επαναλειτουργήσουν και να αποκτήσουν χρησιμότητα. Ο Μάιος βοηθά με μια μικρή οικονομική διευθέτηση ή διευκόλυνση ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο.  Προσέξτε να έχετε ολοκληρώσει μέχρι τέλη Μαίου και να αποφύγετε τις προκλήσεις των εκλείψεων κα του Ιουνίου. Εκείνη τη περίοδο είναι ανάδρομος και ο Ερμής, επομένως κρατήστε μικρό καλάθι, αλλά προσπαθήστε πολύ να κρατήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο. Μια εργασία υψηλού επιπέδου με χαμηλή αμοιβή είναι πιο επιθυμητή σε σχέση με μια εργασία χαμηλού επιπέδου με υψηλή αμοιβή. Είστε απόλυτοι ως προς αυτό και θα σας βοηθήσει το καλοκαίρι να το εξακριβώσετε. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος σας βοηθούν να κρατήσετε πελάτες και συνεργάτες σε εποικοδομητική πορεία και σχέση. . Όσοι όμως από εσάς έχετε προβλήματα με νομικές εμπλοκές,  πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα ζητήματα αυτά, προτού δημιουργηθούν νέες προστριβές και απανωτές αντιδράσεις. Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει με αρκετά οφέλη αλλά οι εκλείψεις στα γενέθλιά σας σάς θέλουν προσεκτικούς στις κινήσεις, στις συνεννοήσεις και στις αποφάσεις σας.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Δύσκολο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο για αυτά τα ζώδια

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης