ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ψυχολόγος απαντά γιατί μελαγχολούμε τα Χριστούγεννα

Newsroom eleftherostypos.gr

Ζώδια: Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια.

Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Τρία θα είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά το 2021 και αυτά είναι οι Λέοντες, οι Σκορπιοί  και οι Ταύροι. Διαβάστε αναλυτικά:

Λέων

Είστε έτοιμοι να διανύσετε μια δημιουργική χρονιά, αλλά φροντίστε να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Το 2021 θα σας προσφέρει βαθιές ανάσες ανακούφισης, αλλά παράλληλα θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να συνδυάζετε τα δύσκολα και να ανταπεξέρχεστε προκλήσεις που προέρχονται από το προσωπικό, οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον

Σχέσεις

Το 2021 ξεκινά ημερολογιακά, ενώ για εσάς και τα αισθηματικά σας θα ξεκινήσει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Είναι μια περίοδος με αρκετή αναστάτωση, προκλήσεις με θετικό αντίκτυπο, εκκαθάριση παλαιότερων εκκρεμοτήτων, λύσεις παρεξηγήσεων και επιλογή νέας αφετηρίας εκκίνησης. Η περίοδος αυτή θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το διάστημα είναι αρκετό για να προστατέψετε εκείνους που αγαπάτε, να δώσετε δημιουργικές μάχες στο πλευρό τους, αλλά και να κάνετε ευχάριστες και ουσιαστικές γνωριμίες οι ελεύθεροι. Ο Άρης επηρεάζει τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει στις σχέσεις σας από τα μέσα Μαίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποια πολύ τολμηρά βήματα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Αντίθετα με άλλες ζωδιακές ομάδες, το Καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Αύγουστο δεν πρέπει να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι για την αισθηματική σας ζωή. Άλλοι τομείς της ζωής σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε τα γενέθλιά σας χωρίς να το καταλάβετε. Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε διλήμματα τα οποία όμως κρατάτε για τον εαυτό σας καθώς καταλαβαίνετε ότι αν εξωτερικεύσετε τις ανησυχίες σας, τότε είναι πολύ πιθανό να πληγώσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν ο σύντροφός σας ανήκει σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Σε τέτοιο ενδεχόμενο, η αντίδρασή του θα είναι έντονη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και περάστε προσεκτικά τον Νοέμβριο, που η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με ότι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι χτες. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο και είναι ηλιακή, που προβλέπεται να αντιμετωπίσετε την πολύ ανταγωνιστική συμπεριφορά του συντρόφου σας, ιδιαίτερα αν είστε υπόλογοι για μια υπόσχεση που δεν πραγματοποιήθηκε, ή άλλες ανατροπές στα μεταξύ σας συμφωνηθέντα.

Οικονομικά

Οι περισσότεροι είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στις οικονομικές εξελίξεις του 2021. Κάτι τέτοιο είναι φυσικό, αν αναλογιστεί κανείς τις ανατροπές και τις δυσκολίες που υπεστήκατε το 2020. Όμως είναι καιρός για ανάκαμψη, ή τουλάχιστον να την προσπαθήσετε. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 φαίνεται σαν μια επανάληψη των δυσκολιών της προηγούμενης χρονιάς και μπορεί να νιώσετε ένα είδος απογοήτευσης και τέλματος. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν αν συνεχίσετε να σκέπτεστε τρόπους με τους οποίους θα ξεπεράσετε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που σας ταλαιπώρησε και που σας αποδιοργάνωσε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνει σήμα να συνεχίσετε και να μην πτοήστε από τα εμπόδια που συναντάτε. Επίσης σας συνιστά να μην είστε βιαστικοί, αλλά αποτελεσματικοί. Πολλοί μπορείτε να δημιουργήσετε νέες οικονομικές επιτυχίες, αν συντονιστείτε με τις χρονικές περιόδους που σας επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Η αρχή της Άνοιξης σας προσφέρει ένα πολύ σύντομο τέτοιο διάστημα, ενώ στην πορεία, πολλοί θα αναρωτηθείτε αν κάνατε λάθος εκτίμηση της κατάστασης. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου χρειάζονται προσήλωση στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας, ενώ θα πειστείτε για να εστιάσετε αλλού την στρατηγική σας. Ένας σημαντικός παράγοντας θα παίξει ένα είδος διπλού ρόλου και θα χρειαστεί να παίξετε έναν ρόλο που ίσως δεν σας ταιριάζει καθόλου. Είπαμε όμως ότι πρέπει να εξυπηρετήσετε το συμφέρον σας και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου περνά στο ζώδιό σας και σηματοδοτεί ένα δεκαπενθήμερο ιδιαίτερης προσοχής και αυξημένης προσπάθειας. Η συνύπαρξή του με την Αφροδίτη στον Ζυγό τις πρώτες δέκα ημέρες του Σεπτεμβρίου σας βοηθά να έχετε αποτελέσματα σε προσπάθειες που αφορούν ζητήματα που σας ενθουσιάζουν. Πωλήσεις και συνεργασίες φαίνεται να αποδίδουν εισόδημα. Μετά όμως και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου πρέπει να αποδείξετε ότι εννοείτε αυτά που λέτε και ότι δεν σας πτοούν οι δυσκολίες ώστε να αναιρέσετε υποσχέσεις και συνεργασίες. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, σημαίνουν έξοδα, ανατροπές, αλλά και την επιλογή σας να παραμείνετε ασφαλείς όσον αφορά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Εργασία

Όπως και στα οικονομικά σας, είστε αποφασισμένοι να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και να καλύψετε μεγάλη απόσταση μέχρι να κατακτήσετε τους στόχους σας. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 θα χρειαστεί να το καταστήσετε ξεκάθαρο σε όσους παρεμβάλλονται στο δρόμο σας, είτε στέκονται στο πλευρό σας, είτε βρίσκονται απέναντί σας. Η αποφασιστικότητα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δυσκολίες καθώς και η ταχύτητα με την οποία παίρνετε τις αποφάσεις. Είναι φυσικό να μην ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα των όσων ενεργοποιείτε, αλλά ξέρετε πολύ καλά πώς να διατηρείτε τον έλεγχο των πράξεών σας. Τα μέσα Μαίου μέχρι και του Νοεμβρίου  οριοθετούν ένα αρκετά μεγάλο και ενδιαφέρον διάστημα στο οποίο θα χρειαστείτε κάθε δυνατή υποστήριξη που μπορείτε να αποκτήσετε. Θα σας φανεί πολύ εύκολη η υπόθεση της υποστήριξης των θέσεων και των επιδιώξεών σας από τη στιγμή που θα πείσετε ότι σοβαρολογείτε και ότι θα χειριστείτε όλα τα μέσα που διαθέτετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Για τους Λέοντες η επιτυχία φαίνεται στα μάτια των άλλων και στην αποδοχή που γνωρίζετε εκ μέρους σας. Προσπαθήστε να μην εγκλωβιστείτε σε ανταγωνισμούς που στην πραγματικότητα δεν σας εξυπηρετούν, αλλά σας εγκλωβίζουν και σας αφαιρούν ζωτικότητα. Θέματα υγείας που επηρεάζουν την αποδοτικότητά σας είναι πιθανόν να εμφανιστούν στις αρχές του Φθινοπώρου, ιδιαίτερα αν παρατηρηθεί μια αναταραχή καιρικών φαινομένων. Και πάλι, οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν σαν συνέχεια του κύκλου των καλοκαιρινών εκλείψεων και για αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ώστε να μην θέσετε την σταδιοδρομία, ή τις επιδιώξεις σας σε κίνδυνο.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια χρονιά στην οποία μπορείτε να δώσετε ώθηση στα συμφέροντά σας, να υπερασπιστείτε καλύτερα τις επιθυμίες σας και να ανοίξετε νέους κύκλους στη ζωή σας. Οι νέες κατευθύνσεις έχουν ήδη αποσαφηνιστεί και δεν μένει παρά να βρείτε τα μέσα για να τις ακολουθήσετε.

Σχέσεις

Το 2021 σας βοηθά να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν. Φροντίστε να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αγκυλώσεις τους δύο πρώτους μήνες και να βάλετε πλώρη για νέες καταστάσεις και νέες συγκινήσεις. Μέσα σας μπορεί να είστε απολύτως αποφασισμένοι αλλά θα σας πάρει τουλάχιστον δύο μήνες καιρό μέχρι να το αποφασίσετε και να το υποστηρίξετε. Όσοι δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, έχετε να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα, στα οποία μπορεί να παρεμβάλλονται και οικονομικοί λόγοι που σας ταλαιπωρούν. Ο Μάρτης είναι μήνας μερικής ανακούφισης καθώς απομακρύνεται ο Άρης από τον Ταύρο και αδρανούν τα τετράγωνα που σχημάτιζε με τον Δία και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Δικαιώνεστε στις επιλογές σας, ενισχύετε τη γοητεία σας και σας είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου περνάτε μια μικρή φάση αναθεώρησης την οποία χρειάζεται να ολοκληρώσετε πολύ γρήγορα. Εδώ προσέξτε μην αδικήσετε τον σύντροφό σας, ή τους ανθρώπους που σας αγαπούν και ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου μπορεί να φέρουν πρόσκαιρα εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή, αλλά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση. Ο Αύγουστος είναι μήνας σταθερότητας και εστιάζει κυρίως σε ζητήματα του γάμου σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας. Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αποτελεί παράγοντα τύχης, έμπνευσης και συναισθηματικής ικανοποίησης.  Ο Οκτώβριος σας θέλει προσεκτικούς στα λόγια και μετρημένους στα έργα, ενώ ένα θέμα ζηλοτυπίας δεν αποκλείεται να σκιάσει για λίγο τη σχέση σας. Η έκλειψη της Σελήνης του Νοεμβρίου φέρνει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε χωρίς υπερβολές. Οι συνέπειές της θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην επόμενη έκλειψη, ηλιακή αυτήν την φορά του Δεκεμβρίου. Υπερασπιστείτε τον εαυτό  σας, τις καταστάσεις που δεν θέλετε να αλλάξουν και βρείτε τη χρυσή τομή στη συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας.

Οικονομικά

Η χρονιά ξεκινά με τον Δία στον Υδροχόο και είναι η πιο ευνοϊκή θέση για τα οικονομικά των περισσότερων από εσάς. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν προβλέπεται ανέφελος, σίγουρα όμως αυτή η όψη και μάλιστα στο πρώτο δίμηνο του 2021 σας δίνει καθαρά πλεονεκτήματα τα οποία και θα πρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά. Όσοι είχατε απογοητευθεί από το παρελθόν, είχατε επηρεαστεί από τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις της πανδημίας και είχατε περιοριστεί εισοδηματικά, μπορείτε τώρα να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που είχατε σκεφτεί, να πάρετε μικρά, αλλά ουσιαστικά ρίσκα και να αρχίσετε να ανακάμπτετε. Ο κίνδυνος είναι να μην αφήσετε τους άλλους να σας πείσουν ενάντια σε ότι πιστεύετε και σε ότι έχετε οργανώσει, αφιερώνοντας ώρες πολλές τον καιρό που σας απασχολούσε το αύριο. Ο Άρης από τον Ταύρο σας θέλει καίριους και αποτελεσματικούς, ενώ από τις αρχές Μαρτίου που περνά στους Διδύμους σας προκαλεί με συμβάντα που επηρεάζουν έμμεσα τα οικονομικά σας. Από τα μέσα Μαρτίου μπορείτε να κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων ή να αναζητήσετε συνεργασίες που θα προσφέρουν ρευστότητα στην επιχείρησή σας. Αν διαθέτετε μετρητά, φροντίστε να αποφύγετε σπατάλες που εξασθενούν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και δεν το αναπληρώνουν. Οι εκλείψεις Μαϊου – Ιουνίου ανακόπτουν προσωρινά την πορεία σας και φέρνουν εμπόδια στη διεκπεραίωση ή στην έγκριση ενός δανείου, καθυστερούν την έκδοση μιας απόφασης από κάποιο δικαστήριο ή αναιρούν με κάποιο απρόσμενο τρόπο μια συμφωνία σας. Το υπόλοιπο Καλοκαίρι εργαστείτε για ανάπτυξη και ευημερία. Όσο περίεργα και αν εξελιχτεί αυτό το διάστημα σαν γενική κατάσταση, κρύβει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να ανακαλύψετε και να χειριστείτε.  Το Φθινόπωρο, οι πιο εκτεθειμένοι από εσάς, αποφύγετε τη δημιουργία σκανδάλων ή ατασθαλιών. Οι υπόλοιποι ακολουθήστε έναν συμβατό με τα συμφέροντά σας δρόμο

Εργασία

Το 2021 σας βοηθά να είστε δημιουργικοί και συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας ασχολίες. Πολλοί από εσάς προβλέπεται να αλλάζετε επαγγελματική κατεύθυνση ικανοποιώντας μια βαθύτερη ανάγκη σας που σχετίζεται με αναγνώριση κάποιου ταλέντου σας. Όσοι έχετε ενδοιασμούς, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας σαν μερική ή παράλληλη απασχόληση. Οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου θα φέρουν σύνθετα συναισθήματα στα επαγγελματικά σας και θα προσπαθήσουν να θολώσουν λίγο τα νερά του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Η αβεβαιότητα για εσάς αποτελεί κίνητρο για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ένας συνεργάτης ή τροφοδότης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή που θέλετε προς τον Μάρτιο, τότε που θα νιώσετε περισσότερο ενισχυμένοι από ένα απρόσμενο γεγονός ή από μια θετική είδηση. Ο Απρίλιος σας βρίσκει σε οργανωτική διάθεση αλλά φροντίστε να ασχοληθείτε με θέματα ουσίας και όχι τύπων. Η αυστηρότητα προς τους συνεργάτες και τους υφιστάμενους πρέπει να παραμείνει σε λογικά πλαίσια και να μην κάνετε υπέρβαση του θεσμικού σας ρόλου. Είναι η περίοδος που δεν σας συμφέρει κανενός είδους αντιπαράθεση και ανταγωνισμού. Οι εκλείψεις Μαίου και Ιουνίου τροφοδοτούν την ματαιοδοξία σας, αλλά καθυστερούν την ολοκλήρωση παλαιότερων σχεδίων σας. Την κατάσταση επιδεινώνει κατά κάποιο τρόπο και ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου. Νέα εκκίνηση ή ικανοποίηση προμηνύεται τον Ιούλιο για εσάς, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους απασχολείστε στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επικοινωνία. Οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος αναπαράγουν μια παλαιότερη ευκαιρία την οποία δεν υποψιαστήκατε, ή την αφήσατε ανεκμετάλλευτη. Τέλος ο Νοέμβριος μπορεί να δώσει θετικό απολογισμό για όλη τη χρονιά, αλλά η έκλειψη Σελήνης στον άξονά σας δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας ως προς τις επαγγελματικές συνεργασίες και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η επόμενη έκλειψη του Δεκεμβρίου επιβραβεύει όσους παραμείνατε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Ταύρος

Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε αρκετές από τις συνθήκες ζωής σας και ιδιαίτερα όσες επηρεάστηκαν από τους περιορισμούς που προηγήθηκαν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, επομένως το 2021 θα έχει το χαρακτήρα μιας καθολικής αναμόρφωσης.

Σχέσεις

Αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά την εξέλιξη μιας σχέσης που παραμένει στάσιμη αρκετό καιρό τώρα. Αφορμή για κάτι τέτοιο είναι οι επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον και κάποια συγγενικά πρόσωπα που ασχολούνται με τη ζωή σας, εξ αιτίας της θέσης του Ποσειδώνα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Πρωτεύοντα ρόλο επίσης θα παίξει και ο Δίας από τη νέα του θέση στον Υδροχόο ο οποίος σας βοηθά να βρίσκεστε συχνά στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων, πολλές φορές μάλιστα, έχοντας το δίλημμα μιας δύσκολης επιλογής. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη όταν την χρειάζεστε και όταν έχετε ανάγκη παράτασης χρόνου για να αξιολογήσετε καλύτερα τις καταστάσεις. Οι εποχές για εσάς δεν θα παίξουν τον συνήθη χρονικό τους ρόλο καθώς πολλά από αυτά που διαδραματίζονται και σας αφορούν, προβλέπεται ότι θα έχουν διάρκεια και θα περιπλέκουν την συνηθισμένη σας τακτική για καθαρές αποφάσεις και λύσεις. Ο Ιανουάριος σας προσφέρει την δυνατότητα να διαχωρίσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, αλλά φαίνεται να είστε αρκετά απρόθυμοι να αποχωριστείτε ένα προνόμιο. Να θυμάστε ότι οι γενναίες αποφάσεις, αποδίδουν περισσότερο από τα ημίμετρα. Όσοι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα έναν χωρισμό, έχετε περιθώριο να επανεξετάσετε την κατάσταση τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο. Είναι προτιμότερο όμως να κλείσετε τους μεγάλους κύκλους, παρά να παρασυρθείτε στη δίνη τους από νέο σημείο εκκίνησης αυτήν την φορά. Η Άνοιξη φαίνεται να αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και να σας φέρνει σε αμυντική θέση. Εκτός από τον μήνα των γενεθλίων σας, οι υπόλοιποι μήνες είναι αρκετά ρευστοί στα αισθηματικά σας. Προσοχή στις ανατροπές του Φθινοπώρου. Τα αισθηματικά σας δέχονται επιρροές ανασφάλειας και αυτό σας κάνει αρκετά υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Φροντίστε να μην παρεξηγείτε την διαχυτικότητα του συντρόφου σας με τρίτους και να μην υποδαυλίζετε το κλίμα της έντασης που θα προκύπτει από την αμοιβαία μαχητικότητα απέναντι σε ένα κοινό σας ζήτημα.

Οικονομικά

Με την αλλαγή θέσης του Δία, από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, αισθάνεστε ότι διαδραματίζονται γύρω σας αρκετές ευκαιρίες για οικονομική δραστηριότητα. Αυτό το αβέβαιο και προκλητικό περιβάλλον θα υπάρχει στην καθημερινότητά σας από τις αρχές του έτους μέχρι τις 14 Μαίου. Κινηθείτε αποφασιστικά στις επιδιώξεις σας και δημιουργήστε όσο το δυνατόν μια ασφαλή περιοχή για το συμφέρον σας. Προετοιμάστε ενέργειες που ξεπερνούν τις μέχρι σήμερα συνήθειές σας και παίξτε έξυπνα τα πλεονεκτήματα που διαθέτετε. Από τις 14 Μαίου   που  ο Δίας περνά στους Ιχθύς και συμμετέχει αρνητικά στις εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου θα χρειαστεί να μετριάσετε την ένταση των κινήσεων και της επιθετικής, οικονομικής σας πολιτικής. Αν τα έσοδά σας προέρχονται από κοπιαστική εργασία, οφείλετε να είστε προσεκτικοί ολόκληρο τον Ιούλιο. Διατηρήστε κάποια προνόμια τότε και το δικαίωμα να καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας όσον αφορά μια οικονομική σας δραστηριότητα ή συμμετοχή σε κάποιο επενδυτικό σχήμα. Τα πράγματα αρχίζουν να επανέρχονται σε φυσιολογική πορεία, δειλά τον Αύγουστο και πιο αποφασιστικά από τα μέσα Οκτωβρίου. Όλη αυτήν την περίοδο εσείς θα πρέπει να αντέξετε σε πιέσεις, να αποφύγετε έξοδα προς όφελος τρίτων, να παραμείνετε αγέρωχοι σε παρακλήσεις και να φτιάξετε ένα σκηνικό που αποθαρρύνει κάποιους να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα μέσα που διαθέτουν και να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Το Φθινόπωρο, ο Άρης από τον Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου θα επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Οι καθυστερήσεις σε εισπράξεις και τα νέα έξοδα μπορεί να οδηγήσουν ορισμένους από εσάς σε αναθεώρηση αποφάσεων, αλλά το καλύτερο θα είναι να είστε υπομονετικοί και όχι αντιδραστικοί. Όσοι αντέξετε τις πιέσεις θα καταφέρετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε νέους ορίζοντες, οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν το οικονομικό τοπίο γύρω σας. Η έκλειψη Σελήνης όμως στις 19 Νοεμβρίου στον άξονά σας με τον Σκορπιό θα φέρει αναστάτωση και αβεβαιότητα, ιδιαίτερα για τους μεγάλους παίκτες του ζωδίου σας στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε υπογραφές, συμφωνίες και συμβιβασμούς με κόστος μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να αντέξετε.

Εργασία

Πολλές φορές η εργασία σας βοηθά να ξεπεράσετε άλλα θέματα της ζωής σας και το 2021 που ξεκινά προβλέπεται να σας κρατήσει πολύ απασχολημένους και πάλι. Οι νεότεροι ξεκινάτε μερικούς σημαντικούς κύκλους εκπαιδευτικού κυρίως χαρακτήρα, γεγονός που σημαίνει ότι, όσο τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείστε προσφέρουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον. Οι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι του ζωδίου σας θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένες συνεργασίες για να μετριάσετε τις συνέπειες της πανδημίας και των περιορισμών που προηγήθηκαν. Οι πλέον ασφαλείς και σοφοί από εσάς, ξέρετε ότι δεν υπάρχει αυτοματοποίηση στις αντιδράσεις σας και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, διαφυλάσσοντας κεκτημένα και την υστεροφημία σας. Ισχύει και εδώ η πορεία του Δία στον Υδροχόο και στους Ιχθύς, τόσο ορθόδρομος, όσο και ανάδρομος. Ο μήνας των γενεθλίων αποτελεί σημείο καμπής που είτε θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε, είτε θα σας παραπλανήσει και θα σας βάλει σε μια διαδρομή από την οποία θα έχετε αρκετές ταλαιπωρίες μέχρι να ορθοποδήσετε. Θυμηθείτε ότι οι δύσκολες επιλογές είναι και οι πιο κερδοφόρες.  Ο Φεβρουάριος επίσης και ιδιαίτερα στα μέσα του ενέχει κινδύνους για την επαγγελματική σας πορεία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζεται να είστε περισσότερο προνοητικοί από άλλες φορές και πιο συντηρητικοί στις ενέργειές σας. Το συναίσθημα θα επηρεάσει αρκετό μέρος των επαγγελματικών σας αποφάσεων, αλλά μην βασίζεστε σε αυτό περισσότερο από όσο σας ωφελεί. Το Καλοκαίρι σας βοηθά  σε μια μερική επαγγελματική επαναφορά ή αποκατάσταση, ενώ το τέλος της χρονιάς, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά,  είναι αρκετά προκλητικό για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.

Ειδήσεις 

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης