ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Καρκίνος

Οι συνειδητές επιλογές ανοίγουν δρόμους

Η μετακίνηση του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο σας αποφορτίζει μερικώς και ειδικώς την χρονιά που ξεκινά. Το 2021 έχει πολλές ανοιχτές πόρτες για εσάς, αλλά δεν παύει να εξαρτά τις εξελίξεις από τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις φιλοδοξίες σας.

Σχέσεις

Όσοι παραμείνατε συντηρητικοί στα αισθηματικά σας, έχετε να αντιμετωπίσετε, ή να διαχειριστείτε το ανικανοποίητο που έχει εισβάλει στη ζωή σας. Επειδή είστε από εκείνους που δεν παραδίνετε εύκολα τα όπλα και επειδή έχετε μάθει να επιμένετε μέχρι να επιτύχετε τους στόχους σας, αυτό που προέχει τους πρώτους μήνες της χρονιάς είναι η ανάκτηση της ισορροπίας σε μια σημαντική για εσάς σχέση. Οι δύο πρώτοι μήνες του 2021 σας βοηθούν να ερευνήσετε σε βάθος τα γεγονότα και να βρείτε τους λόγους που σας δημιούργησαν τα κενά που προσπαθείτε να αναπληρώσετε. Τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο σας υποχρεώνουν σε κινήσεις τακτικής. Ο Μάρτιος είναι μήνας αποκατάστασης εν μέρει, αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο υπεύθυνοι και να μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής του συντρόφου σας. Ο Άρης σας βοηθά μέχρι τα μέσα Μαίου να αποκαταστήσετε επικοινωνία και να υπερασπιστείτε καλύτερα την αγάπη σας. Οι εκλείψεις του Μαίου – Ιουνίου θα σας δείξουν τα λάθη που συνεχίζετε να κάνετε και τις συνέπειές τους. Ο Ιούλιος, μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς μπορεί να δοκιμάσει τις βάσεις μιας σχέσης ή του γάμου σας. Μην υπερβάλετε και μην αρνείστε το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε ότι συμβαίνει. Από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου ευνοείστε οι ελεύθεροι στις νέες γνωριμίες, στην αποκατάσταση σχέσεων με σημαντικούς ανθρώπους, αλλά και στην υποστήριξη ανθρώπων στα άλλα σας σχέδια. Ο Νοέμβριος χρειάζεται προσοχή καθώς η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, αλλά σας δημιουργεί και την αίσθηση της δύσκολης επικοινωνίας που με τη σειρά της αυξάνει την πιθανότητα παρεξηγήσεων και εντάσεων.

Οικονομικά

Το 2021 είναι ένα συντηρητικό οικονομικό έτος για τους περισσότερους από εσάς. Μπορεί να υπάρχουν θετικές εκδοχές σε ορισμένες περιόδους του χρόνου, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται αποκλειστικά για ανάσες που θα πάρετε, ύστερα από τις επίπονες προσπάθειες που εξακολουθείτε να καταβάλετε. Οι νέες αρχές φαίνεται να είναι περιορισμένης διάρκειας και να αφορούν επιμέρους δραστηριότητες. Ο Ιανουάριος προσφέρει κάλυψη σε αναγκαία έξοδα, αλλά προς το τέλος του μήνα. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου είναι ενεργά τα τετράγωνα του Άρη από τον Ταύρο, με τον Κρόνο και τον Δία από τον Υδροχόο. Η επιθετική συμπεριφορά στη διεκδίκηση οικονομικών προνομίων ή δικαιωμάτων δεν αποδίδει όσο θα θέλατε και καλύτερα να ακολουθήσετε μια άλλη πολιτική. Άλλωστε οι ευθείς αντιπαραθέσεις δεν είναι και το δυνατό σας σημείο! Τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαίου είναι περίοδος αναπλήρωσης χαμένων πόρων, ή περιστασιακών ευκαιριών που σας βοηθούν να κερδίσετε τον χαμένο σας ύπνο. Όσον αφορά σε έξοδα για ανάγκες των παιδιών, φανείτε δίκαιοι και δημιουργικοί. Τα γενέθλιά σας το καλοκαίρι είναι περισσότερο επαρκή σε υλικά αγαθά και αυτό σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι και μαχητικοί σε ότι διεκδικείτε. Οι αρχές του Σεπτεμβρίου σας προδιαθέτουν για κάποιο νομικό διακανονισμό ή έναν ωφέλιμο συμβιβασμό. Ο Οκτώβριος είναι μήνας νέων προσπαθειών όσον αφορά τα οικονομικά σας, ενώ  η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου σας κρατά σε επιφυλακή για τις επόμενες εορταστικές ανάγκες.

Εργασία

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε καταφέρει να αναδιπλωθείτε και έχετε περιορίσει τις απώλειες στον τομέα της απασχόλησης. Όσοι έχετε υποστεί ζημιές που ξεπέρασαν τα όρια της ασφάλειάς σας καταφέρατε με κάποιο τρόπο και πίεση προς τρίτους να βρεθείτε σε άλλον επαγγελματικό τομέα και να διατηρήσετε ζωντανά τα συμφέροντά σας. Ο Ιανουάριος του 2021 σας προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξετε συνεργάτες, ή να συμμετάσχετε σε ένα σχέδιο ανάκαμψης ή κρατικής χρηματοδότησης. Μην σνομπάρετε την βοήθεια που σας προσφέρει το σύστημα και μην αδιαφορείτε για τις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σας. Η Άνοιξη είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αποφασίσετε, ή να προφασιστείτε ότι αποφασίσατε. Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε εσάς που είχατε προτάσεις της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Μαίου. Οι εκλείψεις Μαίου – Ιουνίου επηρεάζουν την επαγγελματική σας δραστηριότητα, ιδίως όσων από εσάς ασχολούνται με τομείς επικοινωνίας, πολιτικής, κοινωνικής εκπαίδευσης και μελέτης και όσους ταξιδεύετε για επαγγελματικούς σκοπούς. Ο Ιούλιος είναι ο πιο αποδοτικός μήνας της χρονιάς καθώς σας ενισχύει οικονομικά και σας επιτρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στα ζητήματα που σας απασχολούν. Κάποιες προετοιμασίες για Φθινοπωρινές δραστηριότητες θα ενταθούν τον Σεπτέμβριο και θα οριστικοποιηθούν τον Οκτώβριο. Η έκλειψη του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να σας φέρει προσωρινά αντιμέτωπους με τα όσα ισχύουν νομοτελειακά στην εργασία. Όσοι είστε ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, φροντίστε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας. Η έκλειψη του Δεκεμβρίου στον Τοξότη επηρεάζει αποφασιστικά τις πελατειακές σας σχέσεις.

Ειδήσεις 

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Τέλος οι selfies, έρχονται οι «vaxxies»: Ποια είναι η νέα μόδα που κατακλύζει Instagram και Twitter

«Είμαι 45 χρόνια νηφάλιος και ευγνώμων γι’αυτό»: Ο Άντονι Χόπκινς εξομολογείται στο Twitter [βίντεο]

Ξανά ερωτευμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος – Η σχέση του με γνωστή 26χρονη τραγουδίστρια [βίντεο]

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μπικίνι και στέλνει μήνυμα ελπίδας για το τέλος του 2020 [εικόνες]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας