ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Ταύρος

Ωφέλιμες αλλαγές και προσωπική ζωή

Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε αρκετές από τις συνθήκες ζωής σας και ιδιαίτερα όσες επηρεάστηκαν από τους περιορισμούς που προηγήθηκαν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, επομένως το 2021 θα έχει το χαρακτήρα μιας καθολικής αναμόρφωσης.

Σχέσεις

Αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά την εξέλιξη μιας σχέσης που παραμένει στάσιμη αρκετό καιρό τώρα. Αφορμή για κάτι τέτοιο είναι οι επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον και κάποια συγγενικά πρόσωπα που ασχολούνται με τη ζωή σας, εξ αιτίας της θέσης του Ποσειδώνα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Πρωτεύοντα ρόλο επίσης θα παίξει και ο Δίας από τη νέα του θέση στον Υδροχόο ο οποίος σας βοηθά να βρίσκεστε συχνά στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων, πολλές φορές μάλιστα, έχοντας το δίλημμα μιας δύσκολης επιλογής. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη όταν την χρειάζεστε και όταν έχετε ανάγκη παράτασης χρόνου για να αξιολογήσετε καλύτερα τις καταστάσεις. Οι εποχές για εσάς δεν θα παίξουν τον συνήθη χρονικό τους ρόλο καθώς πολλά από αυτά που διαδραματίζονται και σας αφορούν, προβλέπεται ότι θα έχουν διάρκεια και θα περιπλέκουν την συνηθισμένη σας τακτική για καθαρές αποφάσεις και λύσεις. Ο Ιανουάριος σας προσφέρει την δυνατότητα να διαχωρίσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, αλλά φαίνεται να είστε αρκετά απρόθυμοι να αποχωριστείτε ένα προνόμιο. Να θυμάστε ότι οι γενναίες αποφάσεις, αποδίδουν περισσότερο από τα ημίμετρα. Όσοι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα έναν χωρισμό, έχετε περιθώριο να επανεξετάσετε την κατάσταση τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο. Είναι προτιμότερο όμως να κλείσετε τους μεγάλους κύκλους, παρά να παρασυρθείτε στη δίνη τους από νέο σημείο εκκίνησης αυτήν την φορά. Η Άνοιξη φαίνεται να αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και να σας φέρνει σε αμυντική θέση. Εκτός από τον μήνα των γενεθλίων σας, οι υπόλοιποι μήνες είναι αρκετά ρευστοί στα αισθηματικά σας. Προσοχή στις ανατροπές του Φθινοπώρου. Τα αισθηματικά σας δέχονται επιρροές ανασφάλειας και αυτό σας κάνει αρκετά υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Φροντίστε να μην παρεξηγείτε την διαχυτικότητα του συντρόφου σας με τρίτους και να μην υποδαυλίζετε το κλίμα της έντασης που θα προκύπτει από την αμοιβαία μαχητικότητα απέναντι σε ένα κοινό σας ζήτημα.

Οικονομικά

Με την αλλαγή θέσης του Δία, από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, αισθάνεστε ότι διαδραματίζονται γύρω σας αρκετές ευκαιρίες για οικονομική δραστηριότητα. Αυτό το αβέβαιο και προκλητικό περιβάλλον θα υπάρχει στην καθημερινότητά σας από τις αρχές του έτους μέχρι τις 14 Μαίου. Κινηθείτε αποφασιστικά στις επιδιώξεις σας και δημιουργήστε όσο το δυνατόν μια ασφαλή περιοχή για το συμφέρον σας. Προετοιμάστε ενέργειες που ξεπερνούν τις μέχρι σήμερα συνήθειές σας και παίξτε έξυπνα τα πλεονεκτήματα που διαθέτετε. Από τις 14 Μαίου   που  ο Δίας περνά στους Ιχθύς και συμμετέχει αρνητικά στις εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου θα χρειαστεί να μετριάσετε την ένταση των κινήσεων και της επιθετικής, οικονομικής σας πολιτικής. Αν τα έσοδά σας προέρχονται από κοπιαστική εργασία, οφείλετε να είστε προσεκτικοί ολόκληρο τον Ιούλιο. Διατηρήστε κάποια προνόμια τότε και το δικαίωμα να καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας όσον αφορά μια οικονομική σας δραστηριότητα ή συμμετοχή σε κάποιο επενδυτικό σχήμα. Τα πράγματα αρχίζουν να επανέρχονται σε φυσιολογική πορεία, δειλά τον Αύγουστο και πιο αποφασιστικά από τα μέσα Οκτωβρίου. Όλη αυτήν την περίοδο εσείς θα πρέπει να αντέξετε σε πιέσεις, να αποφύγετε έξοδα προς όφελος τρίτων, να παραμείνετε αγέρωχοι σε παρακλήσεις και να φτιάξετε ένα σκηνικό που αποθαρρύνει κάποιους να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα μέσα που διαθέτουν και να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Το Φθινόπωρο, ο Άρης από τον Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου θα επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Οι καθυστερήσεις σε εισπράξεις και τα νέα έξοδα μπορεί να οδηγήσουν ορισμένους από εσάς σε αναθεώρηση αποφάσεων, αλλά το καλύτερο θα είναι να είστε υπομονετικοί και όχι αντιδραστικοί. Όσοι αντέξετε τις πιέσεις θα καταφέρετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε νέους ορίζοντες, οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν το οικονομικό τοπίο γύρω σας. Η έκλειψη Σελήνης όμως στις 19 Νοεμβρίου στον άξονά σας με τον Σκορπιό θα φέρει αναστάτωση και αβεβαιότητα, ιδιαίτερα για τους μεγάλους παίκτες του ζωδίου σας στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε υπογραφές, συμφωνίες και συμβιβασμούς με κόστος μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να αντέξετε.

Εργασία

Πολλές φορές η εργασία σας βοηθά να ξεπεράσετε άλλα θέματα της ζωής σας και το 2021 που ξεκινά προβλέπεται να σας κρατήσει πολύ απασχολημένους και πάλι. Οι νεότεροι ξεκινάτε μερικούς σημαντικούς κύκλους εκπαιδευτικού κυρίως χαρακτήρα, γεγονός που σημαίνει ότι, όσο τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείστε προσφέρουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον. Οι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι του ζωδίου σας θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένες συνεργασίες για να μετριάσετε τις συνέπειες της πανδημίας και των περιορισμών που προηγήθηκαν. Οι πλέον ασφαλείς και σοφοί από εσάς, ξέρετε ότι δεν υπάρχει αυτοματοποίηση στις αντιδράσεις σας και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, διαφυλάσσοντας κεκτημένα και την υστεροφημία σας. Ισχύει και εδώ η πορεία του Δία στον Υδροχόο και στους Ιχθύς, τόσο ορθόδρομος, όσο και ανάδρομος. Ο μήνας των γενεθλίων αποτελεί σημείο καμπής που είτε θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε, είτε θα σας παραπλανήσει και θα σας βάλει σε μια διαδρομή από την οποία θα έχετε αρκετές ταλαιπωρίες μέχρι να ορθοποδήσετε. Θυμηθείτε ότι οι δύσκολες επιλογές είναι και οι πιο κερδοφόρες.  Ο Φεβρουάριος επίσης και ιδιαίτερα στα μέσα του ενέχει κινδύνους για την επαγγελματική σας πορεία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζεται να είστε περισσότερο προνοητικοί από άλλες φορές και πιο συντηρητικοί στις ενέργειές σας. Το συναίσθημα θα επηρεάσει αρκετό μέρος των επαγγελματικών σας αποφάσεων, αλλά μην βασίζεστε σε αυτό περισσότερο από όσο σας ωφελεί. Το Καλοκαίρι σας βοηθά  σε μια μερική επαγγελματική επαναφορά ή αποκατάσταση, ενώ το τέλος της χρονιάς, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά,  είναι αρκετά προκλητικό για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.

Ειδήσεις 

Ποιο μοντέλο στην Ελλάδα αποκάλυψε ότι έπαιρνε 15.000 ευρώ την ώρα [βίντεο]

Απίστευτο: Μοντέλο απώθησε ληστή βρίζοντάς τον στα ρώσικα [εικόνες]

Survivor 4: Πανικός στο twitter – «Οι διάσημοι είναι πλάνο και εμετός!»

Χαρές στην οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη – Ανακοίνωσε εγκυμοσύνη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου

Tinad

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: Εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις για ζώδια!

Evanthia Karra

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια η Τετάρτη κρύβει πολλά νεύρα

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου

Tinad

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια σήμερα η εργασία δεν θα είναι χαρά – Νεύρα και συγκρούσεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου

Μιχάλης Μάρδας

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Μάρτιος μπήκε αγριεμένος

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου

Μιχάλης Μάρδας

Πώς θα κυλήσει ο Μάρτιος για όλα τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις για σχέσεις, οικονομικά και εργασία

Μιχάλης Μάρδας