ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματά σας

Αλλαγές περιμένετε έτσι και αλλιώς αυτήν την χρονιά, καθώς αποτελείτε τον έναν άξονα των εκλείψεων της επόμενης διετίας. Φροντίστε να είστε σταθεροί στις επιδιώξεις σας αλλά ευέλικτοι στη στρατηγική σας

Σχέσεις

Σύνθετες επιδράσεις στα αισθηματικά σας φέρνει το 2021. Οι ελεύθεροι είστε πιο δραστήριοι και πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλά από τα όνειρά σας είναι συγκεκριμένα και αυτό που απομένει σε εσάς είναι να είναι και εύστοχα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα παραμείνουν ανενόχλητοι να καθορίζουν τις προσωπικές σας στιγμές και τις παθιασμένες, κατά καιρούς, συναναστροφές σας. Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, ευνοούνται οι τολμηρές κινήσεις, τη στιγμή που θα μπει ο κατάλληλος άνθρωπος στο περισκόπιό σας. Είστε από τις λίγες ζωδιακές ομάδες που κατάφερε να ξεπεράσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Ο Άρης, από τα μέσα Μαρτίου  έως τα μέσα Μαϊου σας χαρίζει ζωτικότητα και ειδικότητα στην εκμηδένιση εμποδίων. Η ανάδρομη πορεία του όμως μέσα στο Καλοκαίρι, σηματοδοτεί ένα περίεργο διάστημα από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί παραμείνετε στα κεκτημένα σας και μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να δημιουργήσουν αιτίες παρεξηγήσεων.  Όσοι είστε σε σχέση ή σε γάμο, φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και, όπου χρειάζεται, να ζητήσετε και να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά, ή στην φροντίδα μεγαλύτερων συγγενών. Γενικά το Καλοκαίρι είναι ένα διάστημα που θα σας κρατά σε εγρήγορση, θα αλλάζει το πρόγραμμά σας και γι αυτό αποφύγετε να κάνετε σχέδια και ανακοινώσεις.  Επίσης οι εκλείψεις του Μαίου και Ιουνίου σας αφορούν καθώς επιδρούν στην ψυχολογία και στις ενδόμυχες αναζητήσεις σας. Μην ρισκάρετε όμως και μην παγιδεύεστε μέσα στις ίδιες σας τις επιθυμίες. Τέλος, ο Νοέμβριος του 2021 σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και αναστατώσεις τις οποίες, άλλοτε θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές και άλλοτε να τις διαχειριστείτε με σοφία.

Οικονομικά

Η έννοια του χρήματος έχει μεγάλη πρακτική αξία για εσάς καθόλη τη διάρκεια του 2021. Οι ταλαιπωρίες του 2020 σας έχουν προβληματίσει και είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τακτική και πολιτική όσον αφορά την επιδίωξη της οικονομικής σας ασφάλειας. Ο Ιανουάριος σας προτρέπει να κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις και να φροντίσετε να συμμαζέψετε ότι μπορείτε από τις σκόρπιες δυνατότητές σας. Το μυστικό είναι να επιδείξετε σοβαρότητα. Επίσης να κρατηθείτε μακριά από καταναλωτικούς πειρασμούς, όπως και απογοητεύσεις οι οποίες αυξήθηκαν την περίοδο των εορτών. Μην ξεχνάτε όμως ότι διανύουμε τις πιο περίεργες γιορτές όλων των εποχών. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος φαίνεται να λειτουργούν περισσότερο ευνοϊκά για το οικονομικό σας συμφέρον και παράλληλα, αυτοί οι μήνες, σας προσφέρουν μια αποκλιμάκωση της έντασης που περιστρέφεται γύρω από το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου σας θέλουν προσεκτικούς σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε τότε να κάνετε μεγάλα βήματα ή να πάρετε αποφάσεις που δεν είναι στέρεες. Το γράμμα του νόμου στα οικονομικά σας πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα για να διατηρήσετε την όποια κατάσταση σας εξυπηρετεί. Το Καλοκαίρι, παρά τη διάθεση των διακοπών, οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σας, τον Ιούλιο. Είναι τότε που θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις, ή να βγάλετε χρήματα από υπηρεσίες ή το αντικείμενο της δουλειάς σας. Επίσης, όσοι προετοιμάζετε το μέλλον, φανείτε τολμηροί και διορατικοί. Αξιοποιήστε πληροφορίες και προσεγγίστε ανθρώπους με τις κατάλληλες ιδιότητες που θέλετε.  Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αναμονής και μερικών καθυστερήσεων, αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου, οι εξελίξεις μπαίνουν σε μια πιο ευνοϊκή πορεία για εσάς. Τέλος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος σς βοηθούν να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, πάντα όμως με μέτρο και σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Εργασία

Οι ευκαιρίες στην εργασία αφορούν στην αποκατάσταση μιας τεχνητής έντασης, μιας παράκαμψης στην ιεραρχία, μιας απόδοσης ευσήμων για κάποιο σας επίτευγμα και μια νέα, αλλά αφανή δραστηριότητα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής φροντίζει τους δύο πρώτους μήνες του 2021 να σας κρατήσει ασφαλείς, σκεπτόμενους, ιδιαίτερα δημιουργικούς και κάπως υπομονετικούς. Όσοι καταφέρετε να αντισταθείτε σε τυχοδιωκτικούς πειρασμούς θα δείτε την χρησιμότητα αυτής σας της στάσης λίγο αργότερα. Η πανδημία και οι περιορισμοί μπορεί να ανέκοψαν την επαγγελματική σας ταχύτητα, δεν αναίρεσαν όμως τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας. Η Άνοιξη είναι η περίοδος που θα έχετε τα πρώτα δείγματα αναγνώρισης, ή ανάκαμψης της επαγγελματικής σας δεινότητας. Είναι σημαντικό μέχρι τότε να κάνετε οικονομία δυνάμεων, να προσέξετε προκλήσεις, τόσο στην εργασία, όσο και στον τομέα της υγείας σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου σας ταλαιπωρούν σε συμφωνίες, σας αποσυντονίζουν από δραστηριότητες και σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε συνεργασίες ή σχέδια. Το σημαντικό για εσάς είναι να μην περιορίσετε τη δημιουργικότητά σας και να μην εκτεθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Κρατήστε υπό έλεγχο τις επιθυμίες σας και φροντίστε πρωτίστως να κατοχυρώσετε θέσεις και δικαιώματα. Σπουδές και επικοινωνία με το εξωτερικό θα πρέπει να τεθούν σε ρεαλιστικές βάσεις και να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί τον Οκτώβριο και να μην παρασυρθείτε από μια καλή πορεία ή θετικές ενδείξεις στην εργασία. Τέλος, οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου ανακινούν ζητήματα του παρελθόντος, ανταγωνισμούς, αλλά παράλληλα ανταμείβουν την όποια σοβαρή προσπάθεια έχετε καταβάλει στην εξέλιξη του αντικειμένου που υπηρετείτε επαγγελματικά.

Ειδήσεις 

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Τέλος οι selfies, έρχονται οι «vaxxies»: Ποια είναι η νέα μόδα που κατακλύζει Instagram και Twitter

«Είμαι 45 χρόνια νηφάλιος και ευγνώμων γι’αυτό»: Ο Άντονι Χόπκινς εξομολογείται στο Twitter [βίντεο]

Ξανά ερωτευμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος – Η σχέση του με γνωστή 26χρονη τραγουδίστρια [βίντεο]

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μπικίνι και στέλνει μήνυμα ελπίδας για το τέλος του 2020 [εικόνες]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου

Tinad

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: Εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις για ζώδια!

Evanthia Karra

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια η Τετάρτη κρύβει πολλά νεύρα

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου

Tinad

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια σήμερα η εργασία δεν θα είναι χαρά – Νεύρα και συγκρούσεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου

Μιχάλης Μάρδας

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Μάρτιος μπήκε αγριεμένος

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου

Μιχάλης Μάρδας

Πώς θα κυλήσει ο Μάρτιος για όλα τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις για σχέσεις, οικονομικά και εργασία

Μιχάλης Μάρδας