ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια 2021: Είστε Σκορπιός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Σκορπιός

Εσείς δημιουργείτε τις ευκαιρίες

Ξεκινάει μια χρονιά στην οποία μπορείτε να δώσετε ώθηση στα συμφέροντά σας, να υπερασπιστείτε καλύτερα τις επιθυμίες σας και να ανοίξετε νέους κύκλους στη ζωή σας. Οι νέες κατευθύνσεις έχουν ήδη αποσαφηνιστεί και δεν μένει παρά να βρείτε τα μέσα για να τις ακολουθήσετε.

Σχέσεις

Το 2021 σας βοηθά να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν. Φροντίστε να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αγκυλώσεις τους δύο πρώτους μήνες και να βάλετε πλώρη για νέες καταστάσεις και νέες συγκινήσεις. Μέσα σας μπορεί να είστε απολύτως αποφασισμένοι αλλά θα σας πάρει τουλάχιστον δύο μήνες καιρό μέχρι να το αποφασίσετε και να το υποστηρίξετε. Όσοι δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, έχετε να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα, στα οποία μπορεί να παρεμβάλλονται και οικονομικοί λόγοι που σας ταλαιπωρούν. Ο Μάρτης είναι μήνας μερικής ανακούφισης καθώς απομακρύνεται ο Άρης από τον Ταύρο και αδρανούν τα τετράγωνα που σχημάτιζε με τον Δία και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Δικαιώνεστε στις επιλογές σας, ενισχύετε τη γοητεία σας και σας είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου περνάτε μια μικρή φάση αναθεώρησης την οποία χρειάζεται να ολοκληρώσετε πολύ γρήγορα. Εδώ προσέξτε μην αδικήσετε τον σύντροφό σας, ή τους ανθρώπους που σας αγαπούν και ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Οι εκλείψεις του Μαίου και του Ιουνίου μπορεί να φέρουν πρόσκαιρα εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή, αλλά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση. Ο Αύγουστος είναι μήνας σταθερότητας και εστιάζει κυρίως σε ζητήματα του γάμου σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας. Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αποτελεί παράγοντα τύχης, έμπνευσης και συναισθηματικής ικανοποίησης.  Ο Οκτώβριος σας θέλει προσεκτικούς στα λόγια και μετρημένους στα έργα, ενώ ένα θέμα ζηλοτυπίας δεν αποκλείεται να σκιάσει για λίγο τη σχέση σας. Η έκλειψη της Σελήνης του Νοεμβρίου φέρνει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε χωρίς υπερβολές. Οι συνέπειές της θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην επόμενη έκλειψη, ηλιακή αυτήν την φορά του Δεκεμβρίου. Υπερασπιστείτε τον εαυτό  σας, τις καταστάσεις που δεν θέλετε να αλλάξουν και βρείτε τη χρυσή τομή στη συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας.

Οικονομικά

Η χρονιά ξεκινά με τον Δία στον Υδροχόο και είναι η πιο ευνοϊκή θέση για τα οικονομικά των περισσότερων από εσάς. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν προβλέπεται ανέφελος, σίγουρα όμως αυτή η όψη και μάλιστα στο πρώτο δίμηνο του 2021 σας δίνει καθαρά πλεονεκτήματα τα οποία και θα πρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά. Όσοι είχατε απογοητευθεί από το παρελθόν, είχατε επηρεαστεί από τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις της πανδημίας και είχατε περιοριστεί εισοδηματικά, μπορείτε τώρα να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που είχατε σκεφτεί, να πάρετε μικρά, αλλά ουσιαστικά ρίσκα και να αρχίσετε να ανακάμπτετε. Ο κίνδυνος είναι να μην αφήσετε τους άλλους να σας πείσουν ενάντια σε ότι πιστεύετε και σε ότι έχετε οργανώσει, αφιερώνοντας ώρες πολλές τον καιρό που σας απασχολούσε το αύριο. Ο Άρης από τον Ταύρο σας θέλει καίριους και αποτελεσματικούς, ενώ από τις αρχές Μαρτίου που περνά στους Διδύμους σας προκαλεί με συμβάντα που επηρεάζουν έμμεσα τα οικονομικά σας. Από τα μέσα Μαρτίου μπορείτε να κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων ή να αναζητήσετε συνεργασίες που θα προσφέρουν ρευστότητα στην επιχείρησή σας. Αν διαθέτετε μετρητά, φροντίστε να αποφύγετε σπατάλες που εξασθενούν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και δεν το αναπληρώνουν. Οι εκλείψεις Μαϊου – Ιουνίου ανακόπτουν προσωρινά την πορεία σας και φέρνουν εμπόδια στη διεκπεραίωση ή στην έγκριση ενός δανείου, καθυστερούν την έκδοση μιας απόφασης από κάποιο δικαστήριο ή αναιρούν με κάποιο απρόσμενο τρόπο μια συμφωνία σας. Το υπόλοιπο Καλοκαίρι εργαστείτε για ανάπτυξη και ευημερία. Όσο περίεργα και αν εξελιχτεί αυτό το διάστημα σαν γενική κατάσταση, κρύβει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να ανακαλύψετε και να χειριστείτε.  Το Φθινόπωρο, οι πιο εκτεθειμένοι από εσάς, αποφύγετε τη δημιουργία σκανδάλων ή ατασθαλιών. Οι υπόλοιποι ακολουθήστε έναν συμβατό με τα συμφέροντά σας δρόμο

Εργασία

Το 2021 σας βοηθά να είστε δημιουργικοί και συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας ασχολίες. Πολλοί από εσάς προβλέπεται να αλλάζετε επαγγελματική κατεύθυνση ικανοποιώντας μια βαθύτερη ανάγκη σας που σχετίζεται με αναγνώριση κάποιου ταλέντου σας. Όσοι έχετε ενδοιασμούς, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας σαν μερική ή παράλληλη απασχόληση. Οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου θα φέρουν σύνθετα συναισθήματα στα επαγγελματικά σας και θα προσπαθήσουν να θολώσουν λίγο τα νερά του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Η αβεβαιότητα για εσάς αποτελεί κίνητρο για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ένας συνεργάτης ή τροφοδότης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή που θέλετε προς τον Μάρτιο, τότε που θα νιώσετε περισσότερο ενισχυμένοι από ένα απρόσμενο γεγονός ή από μια θετική είδηση. Ο Απρίλιος σας βρίσκει σε οργανωτική διάθεση αλλά φροντίστε να ασχοληθείτε με θέματα ουσίας και όχι τύπων. Η αυστηρότητα προς τους συνεργάτες και τους υφιστάμενους πρέπει να παραμείνει σε λογικά πλαίσια και να μην κάνετε υπέρβαση του θεσμικού σας ρόλου. Είναι η περίοδος που δεν σας συμφέρει κανενός είδους αντιπαράθεση και ανταγωνισμού. Οι εκλείψεις Μαίου και Ιουνίου τροφοδοτούν την ματαιοδοξία σας, αλλά καθυστερούν την ολοκλήρωση παλαιότερων σχεδίων σας. Την κατάσταση επιδεινώνει κατά κάποιο τρόπο και ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου. Νέα εκκίνηση ή ικανοποίηση προμηνύεται τον Ιούλιο για εσάς, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους απασχολείστε στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επικοινωνία. Οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος αναπαράγουν μια παλαιότερη ευκαιρία την οποία δεν υποψιαστήκατε, ή την αφήσατε ανεκμετάλλευτη. Τέλος ο Νοέμβριος μπορεί να δώσει θετικό απολογισμό για όλη τη χρονιά, αλλά η έκλειψη Σελήνης στον άξονά σας δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας ως προς τις επαγγελματικές συνεργασίες και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η επόμενη έκλειψη του Δεκεμβρίου επιβραβεύει όσους παραμείνατε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Ειδήσεις 

Ζώδια 2021: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά σε εργασιακά, οικονομικά, ερωτικά θέματα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο τυχερά του 2021

Ζώδια: Αν είστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια το 2021 θα είναι γεμάτο έρωτα

Ζώδια 2021: Είστε Ζυγός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια 2021: Αυτά τα τρία ζώδια θα εύχονται να έμεναν στο 2020

Ζώδια: Είστε Παρθένος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Λέων; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Δίδυμος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Ταύρος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Lifting από… χρυσάφι στον θρυλικό Σκορπιό – Πώς η Ελλάδα θα μπει στον παγκόσμιο VIP τουριστικό χάρτη

Μιχάλης Μάρδας

Δύο «ναι» για Σκορπιό και βίλα Ιόλα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

Tinad

Έτσι θα γίνει ο Σκορπιός του Ριμπολόβλεφ: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την νέα πολυτελή τουριστική μονάδα

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει πότε θα τελειώσει ο κορωνοϊός και προειδοποιεί για μεγάλες πολιτικές αλλαγές και προδοσίες

Μιχάλης Μάρδας

Σε VIP θέρετρο μεταμορφώνεται ο Σκορπιός – Διαβάστε την ΚΥΑ

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Είστε Ιχθύς; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Πάρτε χαρτί και μολύβι: Αυτές είναι οι τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο το 2021

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια 2021: Μην κάνεις το λάθος να βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια το 2021

Μιχάλης Μάρδας