Υλικά
Η τέλεια συνταγή με τη γαλοπούλα που περίσσεψε - Φτιάξτε το νοστιμότερο σουφλέ
300 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ή μέλι
50 γραμμ. μύρτιλα
50 γραμμ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
30 γραμμ. φραγκοστάφυλα
Διαδικασία
Σε ορθογώνιο ταψάκι στρώνετε λαδόκολλα ώστε να καλύψει τη βάση και τα τοιχώματα του σκεύους. Αναμειγνύετε το γιαούρτι με τη ζάχαρη και δημιουργείτε μια στρώση γιαουρτιού στο ταψάκι. Ισιώνετε με τη μαρίζ.
Γαρνίρετε από πάνω με μύρτιλα, ψιλοκομμένα αμύγδαλα και φραγκοστάφυλα. Βάζετε το ταψάκι στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά. Στη συνέχεια κόβετε με κοφτερό μαχαίρι σε ανομοιόμορφες μπάρες. Σερβίρετε τις παγωμένες μπάρες γιαουρτιού αμέσως.