Υλικά
6 φέτες ψωμί του τοστ
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γραμμ. φρέσκια μοτσαρέλα
6-7 φέτες αλλαντικό της επιλογής σας
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Διαδικασία
Τοποθετείτε τις φέτες ψωμιού, τη μια δίπλα στην άλλη, μέσα σε πυρίμαχο σκεύος. Τις περιχύνετε με παρθένο ελαιόλαδο. Με ένα κουτάλι απλώνετε την κέτσαπ στο ψωμί.
Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλύπτετε τις φέτες ψωμιού με τα κομμάτια μοτσαρέλα. Τοποθετείτε από πάνω το αλλαντικό της επιλογής σας. Πασπαλίζετε με ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά.
Ψήνετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 στις αντιστάσεις για 15 λεπτά. Σερβίρετε την πίτσα εξπρές ζεστή.