Υλικά
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
16 χοντρούλικα παΐδάκια
4 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
2 1/2 κoυταλάκια του γλυκού ξερό θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
4 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ανάβετε τα κάρβουνα και προετοιμάζετε τη ψησταριά. Ανακατεύετε όλα τα υλικά και αφήνετε μέσα τα παϊδάκια για λίγο να μαριναριστούν μέχρι να κατέβει η φωτιά.
Λαδώνετε την σχάρα και ψήνετε περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά εάν τα θέλετε μέτρια ψημένα ή περισσότερο, σύμφωνα με τα γούστα σας.