Υλικά
1 κρεμμύδι ή 2 εσαλότ
200ml λευκό κρασί
1 μπουκέ γαρνί (2 κλωναράκια θυμάρι, 5 κλωναράκια μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, δεμένα μεταξύ τους)
60 γραμμ. βούτυρο
2 κιλά μύδια καθαρισμένα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
Άνηθος, μάραθος (προαιρετικά)
Διαδικασία
Βάζουμε στην κατσαρόλα ωμό το κρεμμύδι μαζί με τα 200ml κρασί και το μπουκέ γαρνί για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα τα μύδια σκεπάζετε και αφήνουμε για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα μύδια σε ένα σκεύος και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το ζουμί που έχουν βγάλει τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε και προσθέτουμε το βούτυρο για να δέσει.
Σερβίρουμε τα μύδια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το ζουμί τους.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ξεσπά ο Σπύρος Φωκάς για την υγεία του: Δεν πεθαίνω ακόμα, μια περιπέτεια πέρασα
- Εφιαλτικές στιγμές για την Τζένη Χειλουδάκη – Η ανατριχιαστική της ανάρτηση
-
Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Τζούλια Νόβα
Μαρία Κορινθίου: Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό που κόβουν την ανάσα
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν υψηλές αντοχές στο κρεβάτι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter