Υλικά
Φέτα
Λίγο αλεύρι για το πασπάλισμα
Ελαιόλαδο
Μια φέτα λεμόνι
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Κόβετε τη φέτα σε κομμάτια πάχους 1-1,50 εκ. (διαφορετικά θα λιώσει στο τηγάνι). Βρέχετε με νερό τα κομμάτια και μετά αλευρώνετε. Σε ένα μικρό τηγάνι, βάζετε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνετε να κάψει. Μόλις κάψει, βάζετε το κομμάτι του τυριού και τηγανίζετε για λίγο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει. Βγάζετε με μια σπάτουλα, στεγνώνετε λίγο σε χαρτί κουζίνας και το σερβίρετε όσο είναι ζεστό, στάζοντας από πάνω λίγο λεμονάκι.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Survivor: Το τελευταίο συμβούλιο, οι παίκτες του ημιτελικού και το φορτισμένο κλίμα [βίντεο]
- Survivor – Καρολίνα Καλύβα: Η αισθησιακή φωτογράφιση της
- Αγνώριστος σήμερα ο γιος του Κώστα Βουτσά – Μεγάλωσε πολύ!
- Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του και το σχόλιο Κοντιζά
- Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έπεφταν στα πατώματα για να μην τους φύγετε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter