Υλικά
300 γραμμ. φαρφάλες
200 γραμμ. τόνο σε λάδι ή νερό
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 μεγάλη ντομάτα σε κύβους
2 κλωναράκια σέλερι
1/2 φινόκιο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
6 ελιές Καλάμων
100 γραμμ. καλαμπόκι βρασμένο
100 ml νερό από τα ζυμαρικά
50 ml κρασί λευκό
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (μονό το πράσινο μέρος
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Βάζετε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό να βράσετε τα ζυμαρικά μας, τα βράζετε 2 λεπτά λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ανεβεί η θερμοκρασία του προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε το φινόκιο ψιλοκομμένο και το σέλερι. Σβήνετε με το κρασί. Ενσωματώνετε τα βρασμένα φιογκάκια, ανακατεύετε και προσθέτετε την ντομάτα και το καλαμπόκι.
Προσθέτετε νερό από τα μακαρόνια. Στην συνέχεια ενσωματώνετε ανακατεύοντας τον τόνο. Βγάζετε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατεύετε στα ζυμαρικά τα φρέσκα μυρωδικά (κρεμμυδάκι φρέσκο και άνηθο).
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Γιώργος Λιβάνης: Διακοπές με την Βίκυ Κάβουρα!
- Στο νοσοκομείο νυχτιάτικα η Κατερίνα Καινούργιου – Τι συνέβη
- Αυτά τα τρία ζώδια θα σταματήσουν να είναι άτυχα μετά την Πανσέληνο
- Η Μέριλιν Μονρόε επέστρεψε στο Παλμ Σπρινγκς και προκάλεσε… χαμό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter