Υλικά
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
Δυόσμος
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
100 γραμμ. κατίκι
1 κουταλιά της σούπας σπόροι κολοκύθας
Αλάτι
Διαδικασία
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Σε μπολ βάζετε τις ντομάτες και την πιπεριά. Κόβετε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρείτε το κουκούτσι και τη φλούδα και κόβετε τη σάρκα σε φέτες. Προσθέτετε το αβοκάντο και τα φύλλα δυόσμου.
Σε μικρό μπολ αναμειγνύετε το ελαιόλαδο με το βαλσαμικό ξύδι και περιχύνετε τη σαλάτα. Γαρνίρετε τη σαλάτα με το κατίκι και πασπαλίζετε με τους κολοκυθόσπορους. Αλατίζετε και σερβίρετε αμέσως.