Υλικά
250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γραμμ. κρέμα γάλακτος
50 γραμμ. βούτυρο
Κακάο για την επικάλυψη
Διαδικασία
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Τεμαχίζετε τη σοκολάτα και την τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζετε σε χαμηλή φωτιά την κρέμα γάλακτος.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στην τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά. Αφού λιώσει η σοκολάτα, ανακατεύετε στο μίγμα το βούτυρο.
Αφήνετε το μίγμα εκτός ψυγείου για 4 ώρες να σταθεροποιηθεί. Πλάθετε μπαλάκια των 20 γραμμ.και τα βουτάτε στο κακάο.