Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
5 βρασμένα αυγά
1 κρεμμύδι φρέσκο
Μαϊντανός-σέλινο
1 μαρούλι μικρό
100 γραμμ. καλαμπόκι
150 γραμμ. μαγιονέζα
40 γραμμ. μουστάρδα
1 κουταλιά μπράντι
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το μαρούλι, τον μαϊντανό και το σέλινο, βράζετε το καλαμπόκι και τα ρίχνετε όλα σε ένα μπολ.
Χτυπάτε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το μπράντι και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και περιχύνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα.