Υλικά
500 γραμμ. μίγμα για τυροψωμάκια
8 μανιτάρια πορτομπέλο
6 φέτες μπέικον
50 γραμμ. παρμεζάνα
1 πιπεριά
150 γραμμ. βούτυρο
30 ml λευκό κρασί
Θυμάρι
Διαδικασία
Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια, το μπέικον, την πιπεριά και τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και αφαιρείτε το τηγάνι από τη φωτιά.
Προσθέτετε την παρμεζάνα ψιλοκομμένη και το θυμάρι. Ετοιμάζετε το μίγμα για τυροψωμάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Ενσωματώνετε τα υλικά από το τηγάνι στο μίγμα και πλάθετε μπαλάκια.
Αλείφετε με το λιωμένο βούτυρο μία φόρμα κέικ, τοποθετείτε τις τυρομπαλίτσες και τις βουτυρώνετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Απολαμβάνετε τις τυρομπαλίτσες με τη σάλτσα της αρεσκείας σας.