2 κιλά φτερούγες κοτόπουλο
200 γραμμ. bbq sauce
Spice mix
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς στο grill. Μαρινάρετε τις φτερούγες στο μείγμα μπαχαρικών και τις βάζετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα ή τις τοποθετείτε στη σχάρα. Από κάτω βάζετε ένα ταψάκι για να μαζεύονται τα λίπη.
Ψήνετε για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες, τις βάζετε σε ένα μπολ με σάλτσα bbq και ανακατεύετε. Αν ψήσετε στα κάρβουνα, ψήνετε για 5 λεπτά, βάζετε τις φτερούγες στη σάλτσα και ψήνετε ξανά για 5 ακόμη λεπτά.