Υλικά
250 γραμμ. φουντούκια ψημένα
70 γραμμ. ζάχαρη καρύδας
20 γραμμ. κακάο σκόνη
1 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
2 πρέζες αλάτι
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
Διαδικασία
Ψήνετε, για λίγο, τα φουντούκια στο φούρνο ώστε να είναι ζεστά. Μόλις είναι έτοιμα, τα βάζετε στο multi και χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Η θερμότητα βοηθάει στο να θρυμματιστούν εύκολα και ομοιόμορφα.
Κατόπιν, προσθέτετε τη ζάχαρη καρύδας, το κακάο, το αλάτι, τη βανίλια και το λάδι καρύδας, φροντίζοντας να έχει ενσωματωθεί στην πάστα κάθε υλικό.
Η πραλίνα είναι έτοιμη! Απολαμβάνετε αμέσως ή αποθηκεύετε σε ένα βαζάκι (εντός ή εκτός ψυγείου).