Το μενού του εστιατορίου υπογράφει ο σεφ Σπύρος Κοντός, ενώ το ύφος της κουζίνας είναι ελληνικό-δημιουργικό. Τις φρέσκες σαλάτες από λαχανικά και όσπρια, διαδέχονται υπέροχα μεζεδάκια, όπως μελιτζάνα σχάρας με κρέμα κατσικίσιου τυριού, καλαμάρι με σάλτσα ούζου, σαρδέλες σχάρας με πουρέ φασολιού, καθώς και κλέφτικο με κατσικάκι μπρεζέ σε χειροποίητο φύλλο λαδιού.
Μία λίστα κρασιών από περίπου 60 ετικέτες συνοδεύει άριστα το φαγητό, ενώ στο μεγάλο μπαρ σερβίρονται cocktails, premium αποστάγματα και σαμπάνια.
Info
Λιμάνι Σουβάλας, Αίγινα, Tηλ. 210 3459299