Με αγαπημένα signature πιάτα, όπως τα Salmon KarashiSu Miso, Black Cod, αλλά και νέες προτάσεις, ο executive chef Τόνι Βρατσάνος, για 11η χρονιά, και ο head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμάς Κουράκος, επανασυστήνουν μία ισορροπημένη εμπειρία γευστικής υπεροχής, όπου ο δημιουργικός πειραματισμός συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές αξίες.
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, με εναρκτήρια χρονιά την περσινή, το «UMI by Matsuhisa Athens», το πρώτο bar με την υπογραφή του «Matsuhisa», αναβαθμίζει την εμπειρία της εκλεπτυσμένης διασκέδασης και το lounging με φόντο το ηλιοβασίλεμα, μέσα από μία πλούσια καλοκαιρινή πρόταση απόλαυσης. Signature cocktails, όπως τα Apple Martini, Cucumber Chill και Matsuhisa Martini, αλλά και τα ολοκαίνουργια Sakura Martini και Κyoto Kiss «αγκαλιάζουν» την καθηλωτική ομορφιά του τοπίου, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές με θέα τη θάλασσα.
Επιπλέον, το «Nobu Food Festival» ανοίγει για ακόμη μία φορά τις πύλες του, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Τρίτη 2 Ιουλίου, παρουσία του ίδιου του Nobu San. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του μέσα από τον ξεχωριστό διάλογο που ο πολυβραβευμένος διεθνής chef χτίζει ανάμεσα στην ιαπωνική μαγειρική κουλτούρα και τους λάτρεις της.
Info
«Astir», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Τηλ.: 2108960510