Πιάτα που έχουν συνδεθεί με τα νοσταλγικά οικογενειακά γεύματα της Κυριακής, τους εορταστικούς μπουφέδες και τα μεγάλα τραπέζια των γιορτών, τις επίσημες προσκλήσεις και τις δεξιώσεις, συγκεντρώνονται στο νέο μενού και αποδίδονται με σύγχρονη ματιά από την ταλαντούχα ομάδα της κουζίνας με επικεφαλής τον Μάρκο Πατεράκη.
Μέσα από πειραματισμούς, σκέψη και συνεχείς δοκιμές, ο Executive Chef και συνιδιοκτήτης των «Nice n Easy», Χρήστος Αθανασιάδης, αναζήτησε παλιές συνταγές, επέλεξε εξαιρετικές βιολογικές πρώτες ύλες, αλλά και σύγχρονα υλικά.
Mε ναυαρχίδα του μενού μια ραφινάτη aθηναϊκή σαλάτα με ψάρι ποσέ, μαγιονέζα σαφράν, κάπαρη, αυγό, αγγούρι τουρσί και μαριναρισμένα λαχανικά, ο κατάλογος επαναφέρει ως απόλυτο trend πεντανόστιμα πιάτα όπως κότα μιλανέζ, γιουβέτσι με ουρά μόσχου κοκκινιστή με κριθαράκι ολικής αλέσεως, γαρίδες κοκτέιλ, ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα αυγολέμονο.
Δίπλα στα κλασικά, μια ολόκληρη σειρά από αγαπημένες γεύσεις αποδίδονται με την τόλμη και τη φρεσκάδα του νέου, διατηρώντας τη νοστιμιά και τη χάρη της αρχικής συνταγής: κεφτεδάκια βουβαλίσια με χόρτα εποχής, παγωμένη φέτα και γαλάκτωμα λεμονιού, παστίτσιο με ραγού Black Angus και καμένη μπεσαμέλ.
Info
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, Τηλ. 2103608591