Την κλασική συνταγή, με τα λαδερά δείτε την και με έναν άλλον τρόπο και προσθέστε αυγά:
Φασολάκια με αυγά – Ένα καλοκαιρινό υπέροχο ποντιακό φαγητό
Υλικά
1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
1 κύβος λαχανικών
1 ποτήρι νερό
8 με 12 αυγά, ανάλογα πόσο πιο χορταστικό το θέλουμε
250γρ τυρί φέτα
Μέθοδος Βήμα – Βήμα
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο.
Σαλάτα με κινόα και τόνο - Η πιο cool συνταγή για ένα ελαφρύ βραδινό
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά και την φέτα. Βράζουμε τα φασολάκια να μαλακώσουνε περίπου 45 λεπτά.
Αν δούμε ότι έχει μείνει ζουμί πολύ αφήνουμε λίγο ξεσκέπαστη την κατσαρόλα να μείνει με ελάχιστο ζουμάκι.
Σπάμε μέσα τα αυγά.
Ανακατεύουμε καλά αφού χαμηλώσαμε λίγο την ένταση του ματιού και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξουν τα αυγά μέσα.
Προσθέτουμε τριμμένη φέτα και καλή απόλαυση!