Υλικά
300 γραμμ. σκιουφιχτά ζυμαρικά
3 χωριάτικα λουκάνικα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
15 ντοματίνια
½ ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
½ κούπα συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
150 γραμμ. γραβιέρα ή κατσικίσιο τυρί
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Διαδικασία
Κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες μέτριες, κόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Κόβετε τις πιπεριές ζουλιέν (σε μικρά κάθετα κομμάτια). Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρετε για άλλα 2 λεπτά.
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
Στην συνέχεια βάζετε τις πιπεριές και σοτάρετε για λίγο να μαλακώσουν και προσθέτετε και τα ντοματίνια.
Σβήνετε με κρασί και, όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε τον χυμό ντομάτας. Αφού πάρει μια βράση, προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά μας, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα ή κατσικίσιο τυρί, λίγο μαϊντανό και φρέσκο ελαιόλαδο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr