Υλικά
200 γραμμ. φακές
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
½ ματσάκι μαϊντανός
Φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι & πιπέρι
Ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
Ντοματίνια (προαιρετικά)
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Βράζετε τις φακές μαζί με τη δάφνη, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Όταν είναι έτοιμες, τις σουρώνετε και τις βάζετε σε ένα μπολ.
Στη συνέχεια προσθέτετε ελαιόλαδο, ξίδι, αλάτι, πιπέρι και τις αφήνετε για 15’ περίπου λεπτά.
Έπειτα, ψιλοκόβετε και προσθέτετε μαϊντανό και δυόσμο, ενώ μπορείτε να βάλετε και ντοματίνια.