Υλικά
500 γραμμ. αλεύρι γ.ο.χ
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
230 ml χλιαρό νερο
100 ml γαλα
Ελαιόλαδο για το ταψί
Ντοματίνια
Θυμάρι
Flakes αλάτι
Διαδικασία
Αυτή είναι η συνταγή για την καλύτερη σοκολατόπιτα που έχετε δοκιμάσει
Βάζουμε τη μαγιά,τη ζάχαρη και το χλιαρό νερο στον κάδο του μιξερ (αν δεν έχουμε το κάνουμε σε λεκάνη και μετά στο χέρι). Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός ή πιρούνι τα υλικά και αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου για να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπολοιπα υλικά και βάζουμε τον γάντζο στο μίξερ και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου γίνει η ζύμη μας μια μπαλα και δεν κολλάει στα τοιχώματα.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη ζύμη για 40 λεπτά ως 1 ώρα να φουσκώσει. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα ταψί στρογγυλό ή πυρέξ πάνω από 35 εκ., αφού έχουμε βάλει αρκετό λάδι να πάει παντού και στα τοιχώματα αλλά και στον πάτο.
Απλώνουμε με τα δάχτυλα τη ζύμη να πάει παντού. Βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση πιέζοντας τα στη ζύμη, στη συνέχεια το θυμάρι και το αλάτι. Αφήνουμε για 20 λεπτά με 30 να φουσκώσει πάλι η ζύμη σκεπάζοντας με μία πετσέτα. Ραντίζουμε με λιγο ελαιόλαδο από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά.