Υλικά
2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές
2 κουταλιές της σούπας νερό
500 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
150 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
Διαδικασία
Αυτή είναι η συνταγή για την καλύτερη σοκολατόπιτα που έχετε δοκιμάσει
Σε μπολ διαλύουμε τον στιγμιαίο καφέ με το νερό. Αναμειγνύουμε τον διαλυμένο καφέ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί.
Προσθέτουμε το μείγμα καφέ και χτυπάμε ξανά να ενωθούν τα υλικά. Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων και το κλείνουμε με καπάκι. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν το σερβίρουμε.