Υλικά
400 γραμμ. κουβερτούρα
280 γραμμ. φουντούκια ανάλατα
100 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης ανάλατα ελαφρώς θρυμματισμένα
120 γραμμ. νιφάδες ρυζιού με κακάο
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Σε μπεν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα. Σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι ή βούτυρο, καβουρδίζετε τα φουντούκια. Προσθέτετε τα φουντούκια, τα φιστίκια και τις νιφάδες ρυζιού στην λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά.
Σε ταψάκι στρώνετε μια λαδόκολλα και με το κουτάλι φτιάχνετε μικρά βραχάκια από το μείγμα κουβερτούρας. Πασπαλίζετε με το θρυμματισμένο φιστίκι και τα βάζετε στο ψυγείο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr