Υλικά
300 γραμμ. πέννες
150 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
300 ml κρέμα γάλακτος
10 φέτες προσούτο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
20 τμχ τοματίνια
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Θυμάρι φρέσκο
Κουκουνάρι
1/2 σκ. σκόρδο
Ρόκα
Διαδικασία
Βράζουμε τις πέννες 2 λεπτά λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με τα ντοματίνια και το σκόρδο και σε δυνατή φωτιά και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το μέλι και το θυμάρι και τα αλοτοπιπερώνουμε τα αφήνουμε στην φωτιά για ένα λεπτό και τα βάζουμε στην άκρη.
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και την βράζουμε χωρίς να κοχλάσει. Ρίχνουμε μέσα στην ζεστή κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Μετά ενώνουμε τις πέννες με την κρέμα παρμεζάνας και τα ντοματίνια.
Από πάνω βάζουμε την ροκά και μετά το προσούτο. Τελειώνουμε το πιάτο με τα καραμελωμένα ντοματίνια γύρω γύρω στο πιάτο, κουκουνάρι στην κορυφή και χοντροαλεσμένο πιπέρι.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου
- Γοητευτικός 46αρης – Πώς είναι σήμερα ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά, Λέων Πατίτσας
- Πως εμφανιζόταν η Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος
- Ζώδια: Ερμής και Πλούτωνας φέρνουν κινδύνους σε ταξίδια και σκάνδαλα – Ποιοι να προσέξουν
- Ο Αρκάς μας λέει καλημέρα με ένα άγριο ξύπνημα από τον Φεβρουάριο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr