Υλικά
300 γραμμ. σπαγγέτι
10 τμχ μανιτάρια
6 φέτες μπέικον
100 γραμμ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
250 ml κρέμα γάλακτος
100 ml κρασί
Θυμάρι
Μαϊντανό
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Βράζουμε τα ζυμαρικά όσο λέει η συσκευασία μας, δυο λεπτά λιγότερο. Κόβουμε σε κομματάκια και σε φετες το μπέικον. Βάζουμε λιγο ηλιέλαιο στο τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον και μετα από λίγο τα μανιτάρια.
Όταν σωταριστούν, προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με κρασι,αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γαλακτος. Όταν πάρει βράση, αφήνουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι, μαϊντανό, αλατοπίπερο και παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Βανδή – Μπισμπίκης: Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram
- Survivor: Άφωνοι στο MEGA – Αυτή η ηθοποιός είναι το μεγάλο… χαρτί του Ατζούν [βίντεο]
- Άρης Σερβετάλης: Στο πλευρό του ο Λαζόπουλος – «Αγαπώ τον Άρη, δεν μπορώ και εγώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους» [βίντεο]
- Χαμός στο «Πρωινό»: Έξω φρενών ο Λιάγκας με την Σκορδά – «Πάλι με αναιρείς! Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις» [βίντεο]