Υλικά
1 ώριμη μπανάνα μεσαίου μεγέθους
100 γραμμ. βρώμη
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
50 γραμμ. κουβερτούρα
Μία πρέζα αλάτι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Με ένα πιρούνι λιώνετε την μπανάνα σε μεσαίο μπολ. Προσθέτετε τη βρώμη, το μέλι και το λάδι καρύδας. Ανακατεύετε με το πιρούνι, αφήνετε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά, μέχρι η βρώμη να απορροφήσει την υγρασία των υπολοίπων υλικών.
Στη συνέχεια προσθέτετε την κουβερτούρα και το αλάτι. Ανακατεύετε. Με το χέρι πλάθετε σε μπισκότα πάχους περίπου ενός εκατοστού. Τοποθετείτε τα μπισκότα στην λαμαρίνα του φούρνου, που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνετε για 15 λεπτά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr