Υλικά
1 μέτριο ολόκληρο στήθος κοτόπουλου
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
¼ φλιτζ. βούτυρο
2 κουταλάκια του γλυκού κάρι
4 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
1 φλιτζ. ζωμό κότας
1 φλιτζ. χυμό ντομάτας
1/2 φλιτζ. γιαούρτι πλήρες
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Κόβετε το κοτόπουλο σε κυβάκια-μπουκίτσες και τις αλατοπιπερώνετε. Σοτάρετε στο βούτυρο το κοτόπουλο μέχρι να θωρακισθεί από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί.
Προσθέτετε το κάρι και το αλεύρι, ανακατεύετε για 2 λεπτά περίπου και ρίχνετε τον ζωμό και τον χυμό ντομάτας.
Βράζετε τη σάλτσα σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά και προσθέτετε το γιαούρτι αφού το έχετε ανακατέψει καλά. Ανακατεύετε για λίγο ακόμη και κατεβάζετε από τη φωτιά. Σερβίρετε με ρυζάκι.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr