250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
5 μελομακάρονα
Διαδικασία
Κόκκινα αυγά: Η πιο διαχρονική συνταγή με... υπογραφή Πέτρου Συρίγου
Με το μίξερ χειρός χτυπάτε κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, μαζί με ζάχαρη άχνη. Θρυμματίζετε τα μελομακάρονα με τη βοήθεια ενός πιρουνιού ή και με τα χέρια. Σε μπολάκια δημιουργείτε μια στρώση με τα θρυμματισμένα μελομακάρονα. Επικαλύπτετε με τη σαντιγί και την απλώνετε καλά, πάνω από τα μελομακάρονα. Πασπαλίζετε με λίγα θρυμματισμένα μελομακάρονα για τη διακόσμηση.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr