Υλικά
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
1 συσκευασία φασολάκια
Χυμό από ένα λεμόνι
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο φιλέ
2 τμχ φρέσκο κρεμμυδάκι
Φυλλα δυόσμου
Ξύσμα λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
Διαδικασία
Βράζετε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα φασολάκια, σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας.
Όταν βράσουν, τα σουρώνετε και τα βάζετε σε ενα μπόλ. Σε ενα μικρό μπολάκι βάζετε την μουστάρδα,το λεμόνι και το ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Προσθέτετε την σάλτσα στο μπολ με τα φασολάκια, ανακατεύετε και τέλος προσθέτετε το αμύγδαλο, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο, το ξύσμα λεμονιού, τα φυλλαράκια δυόσμου και προαιρετικά μπούκοβο και πάπρικα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr