Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
4 αυγά
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη
Αλάτι & πιπέρι
2 φλιτ. τριμμένο τυρί
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Διαδικασία
Βράζετε τα μακαρόνια και τα σουρώνετε. Σε ένα τηγανάκι, περνάτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά, μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Μόλις είναι έτοιμα, τα ρίχνετε σε ένα μπολ. Στο ίδιο μπολ προσθέτετε τη μοτσαρέλα και τα μακαρόνια και τα ανακατεύετε με τα χέρια.
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τα αυγά. Βάζετε τα μακαρόνια σε ένα στρογγυλό ταψί και τα περιχύνετε με τα χτυπημένα αβγά. Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί και βάζετε στο φούρνο να ψηθούν για 8-10 λεπτά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr