Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
1 μπανάνα
100 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
40 γραμμ. φρέσκα αμύγδαλα
Λίγη κανέλα
Διαδικασία
Καθαρίζετε μια μπανάνα, την κόβετε στη μέση και στερεώνετε τα κομμάτια σε δύο ξυλάκια. Ανακατεύετε το γιαούρτι με την κανέλα. Ψιλοκόβετε τα αμύγδαλα. Βουτάτε τα κομμάτια της μπανάνας στο γιαούρτι και τα τυλίγετε με τα αμύγδαλα. Τα βάζετε για μισή ώρα στην κατάψυξη και έτοιμα!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr