Υλικά
1 κιλό χοιρινός κιμάς
1 ξηρό κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
2 φέτες ψωμί σε γάλα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απλή
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το ελαιόλαδο. Πλάθετε τα κεφτεδάκια μας, τα αλευρώνετε και ψήνετε για 15’ στον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ραντίζετε με νερό.
Σερβίρετε με ψιλοκομμένα ντοματίνια, δυόσμο και ελαιόλαδο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr