Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές της σούπας τσιπς σοκολάτας
1 κουταλιά της σούπας ινδοκάρυδο
1 μπάρα Bounty
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Σε μπολ βάζετε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάτε με το μίξερ χειρός. Με μια μαρίζ μεταφέρετε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτετε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύετε.
Προσθέτετε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνετε ξανά και επαναλαμβάνετε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.
Στολίζετε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτετε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχετε για 6-8 ώρες πριν σερβίρετε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr