Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, από το στούντιο πέρασαν άνθρωποι-συνεργάτες που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Συγκινημένοι όλοι, με δάκρυα στα μάτια, θα έχουν να θυμούνται ότι υπήρξαν κομμάτι της μακροβιότερης εκπομπής της TV.
«Ήρθα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση: «Η πληροφόρηση ήταν λίγη με το σταγονόμετρο και πάρα πολύ δύσκολη. Όταν ήρθα εδώ ήμουν σαν ένα ψαράκι στο ενυδρείο, έγραφα τα κείμενα στα δελτία, διάβαζα το auto-cue πολύ ασφαλής, όλα πολύ τέλεια. Ξαφνικά το ψαράκι αυτό το πετάξανε στον ωκεανό».
«Με έμαθες να κολυμπάω στον ωκεανό, με έμαθες τι θα πει εκπομπή, ένα τεράστιο σχολείο. Με έμαθες τι θα πει αμεσότητα, να επικοινωνώ με τον κόσμο που αυτό τότε, εκείνα τα χρόνια, ήταν πολύ πιο πολύτιμο απ’ ότι σήμερα, ήταν πολύ πιο δύσκολο να πάρει κανείς αυτή την εμπειρία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί σου οφείλω πολλά», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Γιώργο Παπαδάκη.
Στο στούντιο βρέθηκε και η Μαρία Αναστασοπούλου. «Είχα κάνει επαγγελματική ερωτική εξομολόγηση σε ένα κορίτσι. Που παρά τα όσα έχουν ακουστεί, η σχέση μου μαζί της είναι πολύ στενή. Την εκτιμώ, την αγαπάω, τη σέβομαι. Ήμουν πολλές φορές άδικος μαζί της και δικαιολογημένα άδικος γιατί ήμουν ειλικρινής. Αλλά το σκασμένο ήταν κι αυτή ειλικρινής, ήταν κι αυτή κολοπετσωμένη, είχε κι αυτή τσαγανό. Κι αυτό ήταν που χάρηκα στη συνεργασία μαζί της», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια υποδέχθηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Γιώργος Παπαδάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΑΝΤ1
«Τι να πω τώρα; Καλημέρα, Γιώργο, σε όλους. Ήταν δική μου η χαρά και η τιμή που ήμουν μαθήτριά σου, συνεργάτης και φίλη σου. Έπρεπε να ξεκινήσω ανάποδα αλλά είναι ένα Καλημέρα Ελλάδα που πάει να γίνει… Πάμε Πακέτο. Είμαστε πολύ συγκινημένοι», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
«Είσαι, ήσουν και θα είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις τι θέλεις, πώς να το διεκπεραιώσεις, πώς να το διεκδικήσεις και αυτό που ήθελες πάντα ήταν το καλύτερο για την εκπομπή. Μπορεί να του πρότεινα 10 θέματα και κάποιες φορές να μου απέρριπτε τα 11 αλλά ήθελε το καλύτερο για την εκπομπή και αυτό ήθελα κι εγώ», τόνισε στη συνέχεια.
Ειδήσεις Σήμερα
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα»