Υλικά
80 ml σιρόπι
120 ml ανθρακούχο νερό
Φύλλα δυόσμου
Φέτες λεμονιού
Για το σιρόπι
500 ml χυμό λεμόνι
370 γραμμ. ζάχαρη
15 γραμμ. τζίντζερ
6 κλωναράκια δυόσμο
Διαδικασία
Σε ένα μπολ βάζετε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη, αφήνετε για μια ώρα να λιώσει η ζάχαρη και κατόπιν ανακατεύετε με το σύρμα για να διαλυθεί τελείως. Προσθέτετε το τζίντζερ και το δυόσμο. Μεταφέρετε όλα τα υλικά για το σιρόπι σε ένα γυάλινο μπουκάλι και αφήνετε για 2 ημέρες στο ψυγείο.
Για το σερβίρισμα: Παίρνετε ένα ποτήρι και το γεμίζετε με πάγο. Βάζετε 80ml από το σιρόπι και 80ml ανθρακούχο νερό, φύλλα δυόσμου και μια φέτα λεμόνι. Ανακατεύετε και απολαμβάνετε.