Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
200 γραμμ. φαρίνα
200 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γραμμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γραμμ. γιαούρτι
4 αυγά
Κομματάκια ανθότυρου
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Χτυπάτε τα αυγά και ρίχνετε μέσα το βούτυρο και το γιαούρτι. Ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία τη φαρίνα.
Βάζετε το μείγμα σε μία καλά αλευρωμένη θήκη για κέικ και ψήνετε στους 180 για 40’.