Υλικά
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
1 φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
400 γραμμ. baby σπανάκι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
250 γραμμ. σπαγγέτι
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Σε κατσαρόλα βάζετε κρεμμύδι, σκόρδο και φρέσκια ντομάτα. Προσθέτετε σπαγγέτι και φρέσκο baby σπανάκι. Γεμίζετε με νερό μέχρι τη μέση του σκεύους. Αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε παρθένο ελαιόλαδο.
Αφήνετε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε παράλληλα, φροντίζοντας τα υλικά να καλύπτονται από το νερό. Πρέπει η μακαρονάδα να απορροφήσει σχεδόν όλο το νερό και να σχηματιστεί μια αραιή πεντανόστιμη σαλτσούλα.
Πασπαλίζετε με τριμμένο κίτρινο τυρί. Ανακατεύετε και σερβίρετε την μακαρονάδα μας ζεστή.