Υλικά
1 ώριμο αβοκάντο
½ αγγούρι
Λίγη μαλακή μαργαρίνη
1 κονσέρβα τόνου (200 γραμμ.)
100 γραμμ. μαλακό τυρί light για άλειμμα
1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού και ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
8 φέτες ψωμί της αρεσκείας σας
Πιπέρι
Διαδικασία
Ξέρετε τι είναι τα σουγάνια; Βρήκαμε την καλύτερη συνταγή που θα λατρέψετε
Στραγγίστε και σπάστε σε κομματάκια τον τόνο. Μετά ξεφλουδίστε και λιώστε το αβοκάντο πριν το ανακατέψετε με τον τόνο, το τυρί, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, καθώς και λίγο πιπέρι.
Αλείψτε καλά το ψωμί με μαργαρίνη και απλώστε το μίγμα αβοκάντο σε τέσσερις από τις φέτες. Κόψτε το αγγούρι σε ροδέλες, ξαπλώστε τις πάνω στο μίγμα αβοκάντο και σκεπάστε τις με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
Αν θέλετε, γαρνίρετε με ελιές και φέτες ντομάτας.