Υλικά
Για τα κρουτόν
3 φέτες ψωμί του τοστ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι & καπνιστή πάπρικα
Για τη σαλάτα
3 φέτες μπέικον
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 iceberg
3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
Flakes παρμεζάνας
Dressing Caesar
Διαδικασία
Για τα κρουτόν: Κόβετε τις φέτες του τοστ σε κύβους και τους βάζετε σε ένα μικρό ταψάκι. Ραντίζετε με λίγο λάδι και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και τα ανακατεύετε καλά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς ) για 4 λεπτά.
Για τη σαλάτα: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε το μπέικον. Όταν είναι έτοιμο το αφαιρούμε και το μεταφέρετε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το βάζετε στο τηγάνι να ψηθεί. Κόβετε το iceberg με τα χέρια , σε ακανόνιστα κομμάτια. Το προσθέτετε στο μπολ με το μπέικον και, κατόπιν, προσθέτετε το καλαμπόκι, τα κρουτόν και το dressing Caesar. Ανακατεύετε καλά για να πάει παντού η σάλτσα. Μεταφέρετε το μείγμα σε μια σαλατιέρα. Προσθέτετε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες ή φιλετάκια και πασπαλίζετε με τα flakes παρμεζάνας.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Ειδήσεις σήμερα
Νέα αρχή για τον πατέρα του παιδιού της Μαρίας Ηλιάκη – Η μακροσκελής ανάρτηση στα social media